reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

LIFEBOOK P7120 – luxusní mrňous

1.3.2006, Josef Brož, recenze
LIFEBOOK P7120 – luxusní mrňous
Notebooky Fujitsu Siemens jsou proslulé kvalitou, nápaditým designem a vysokou mobilitou. V této tradici pokračuje i nový LIFEBOOK P7120, který nabízí kompaktní rozměry a nízkou spotřebu. Notebook je vybaven procesorem Pentium M 753J s pracovní frekvencí 1,20 GHz, dále širokoúhlým 10,6“ displejem a integrovaným grafickým jádrem se sdílenou pamětí.
Závěrem lze konstatovat, že nový LIFEBOOK P7120 je kvalitní výrobek. K jeho přednostem však nepatří výpočetní výkon, ale především mobilita spojená s malými rozměry a nízkou spotřebou energie. Dlouhá výdrž na bateriích je dále vykoupena i slabším výkonem integrovaného grafického čipu. Rovněž 1,8“ disk Toshiba (60 GB) neoplývá vysokými otáčkami, ale díky tomu je provoz notebooku maximálně tichý. Přístroj je chlazen pouze pasivně, ale při běžném používání se výrazněji nezahřívá.


LIFEBOOK P7120

Několik dní používání LIFEBOOKu ve mě zanechalo velmi dobrý dojem. Notebook na první pohled zaujme reprezentativním vzhledem, moderním designem a kvalitním širokoúhlým displejem. Obecně lze LIFEBOOK doporučit uživatelům, kteří prahnou po maximální mobilitě. Notebook po aktivaci speciálního ECO režimu vydrží až šest hodin provozu na bateriích. Cena LIFEBOOKu P7120 se pohybuje kolem 60 000 Kč. Ve své třídě jde o jeden z nejkvalitnějších a především nejzajímavějších produktů, které jsou dostupné na našem trhu.


Velikost a mobilita
Nízký výkon pevného disku
Výdrž na bateriích!
Nízký výkon grafického adaptéru
WiFi a Bluetooth
Ikona Odkaz na databázi
Design a zpracování
Ikona Odkaz na databázi
Perfektní displej
Ikona Odkaz na databázi
Orientační cena: 60 000,- včetně DPH, záruka 2 roky

Za zapůjčení modelu LIFEBOOK P7120 děkujeme společnosti Fujitsu Siemens Computers
reklama