reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Logitech diNovo Mini: ovládání PC z gauče

31.1.2012, Jan Vítek, recenze
Logitech diNovo Mini: ovládání PC z gauče
Společnost Logitech je firma, která dokáže být inovativní ve vývoji svých periferií, což si dnes dokážeme na multimediálním dálkovém ovladači diNovo Mini. S ním budeme moci ovládat naše PC nebo konzoli PS3 z pohodlí gauče pomocí Bluetooth.

Nastavení klávesnice


Pro zprovoznění klávesnice v našem případě bylo třeba pouze zapojit USB klíč, počkat na automatickou instalaci ovladačů a pak otevřít kryt klávesnice a stisknout červené tlačítko pro spárování. Za pár okamžiků tedy byla diNovo Mini připravena a následovala instalace SetPoint 6.32. Tento software od Logitechu slouží pro nastavení periferií, přičemž jeho podoba je vždy stejná a mění se jen záložky s nabídkou. Recenzovaný produkt slouží jako náhrada klasické klávesnice i myši, takže není divu, že SetPoint nabídne nastavení pro obě.





První nastavení se tedy týká dotykové plošky, u níž máme jen klasické volby ohledně citlivosti, akcelerace ukazatele a pak Smart Move (přesune ukazatel na výchozí volbu v dialogových oknech) a Pointer Trails (stopa za ukazatelem).





Zajímavější to je v sekci Hot Key Settings, kde si můžeme vybrat speciální funkce pro tři horké klávesy (Fn+ovládání zvuku). Funkci pro uspání počítače tak můžeme i zcela deaktivovat. Následně je tu i na výběr mezi Windows Media Player 12.0 a Windows Media Center jako výchozím přehrávačem multimédií.





Poslední záložka se týká baterie a její kapacity. Aplikace nám na den přesně ukáže, za jak dlouho budeme moci dobíjet. I tak je to samozřejmě jen orientační údaj vycházející z procentuální úrovně nabití (15 dní zde odpovídá 50 procentům).
reklama