reklama
Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty
Chlazení a skříně
Ostatní
Periférie
Procesory
Storage a RAM
Základní desky
O nás  |  Napište nám
Facebook  |  Twitter
Digimanie  |  TV Freak
Svět mobilně  |  Svět audia
28.11.2005, Jan Vítek, recenze
Dnes si představíme novinku z dílny Logitechu, herní klávesnici G15 Gaming Keyboard, která nabízí poměrně zajímavé funkce, jimž kromě 18 programovatelných G kláves dominuje novinka - víceúčelový displej. Dále je vhodné zmínit modré podsvícení kláves, které může zaujmout nejednoho workoholika nebo náruživého hráče.
Dav-e | 3.2.201115:50
Jsem s ni nad miru spokojenej,ale mam uz ji nejaky patek a jediny co me mrzi,ze se mi pod tlacitkem SPACE osoupava od ruky :­-­)Njn moc parim :­-)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
NetAndy | 20.9.200713:48
s recenzí vcelku souhlasím, využití těch 18*3 kláves záleží na schopnosti pamatovat si, co člověk které přiřadil. V základu se mi zatím osvědčilo spouštění programů, přemapování kláves pro pohyb...kombinace WASD a šipek někdy chci se posouvat do strany a jindy zatáčet. Co je nejlepší, že ta macra si dost pamatují...nevím jestli jsou nějak omezena, takže stiskem jediné klávesy napíšu hlášku a odešlu ji. Podsvícení je ideální z pohledu shora nebo mírně z druhé strany klávesnice, znaky na vrchu kláves jako háček procenta nejsou moc vidět. Čeština je dělaná v rámci možností pěkně, je to podsvícené, ale nejsou to nové klávesy jen k těm původním byly přidány české znáčky, takže se tam dost krčí. Fungoval mi naprosto bezproblémově po nainstalování ovládacího programu z CD, po nainstalování ovladačů ze stránek logitechu mi funguje lépe displej­(můžu nastavit čas na odpočítavacím měřiči apod.­)
Co mě potěšilo je, že zvládá stisk více kláves najednou­-šesti,alespoň co jsem orientačně zkoušel. Jinak potřebuji většinou jen tři, čtyři, takže to je víc než dost. Bohužel šuplíky pro klávesnice nejsou na ni dělané je velká a hlavně dlouhá, takže budu muset sehnat nějaké prkno na to, aby se mi vešla pohodlně celá a viděl jsem na displej bez problémů.
Jinak sehnat ji není sranda, zavádí se teď nový model, jen s šesti G klávesami
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Stajner | 25.12.200613:55
ZDRAVIM,PROSIM NEVITE NEKDO JAK ROZJET HRY NA G15?..DEKUJI MOC ZA ODPOVED
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
aaagfehht | 22.12.200614:32
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
F.Novák | 8.11.200617:03
před týdnem sem si koupil tuto klávesnici a po nainstalování veškerých ovladačů mi i přes to prostě na ní nejde psát ... G klávesy fungují, displej taky ale prostě mi nesvítí kontrolka num lock a ... neporadil by jste mi někdo co s tím? ­(jednou mi šla ale po vypnutí PC už ne:­-­(
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
pienda | 30.9.20068:57
mám to doma iba jeden ďeň ale ako spustim neaký program na displeji? pretože mi na ňom beží iba screeen saver!
voprd vďaka
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Milan - DJ | 26.12.200611:06
Ahoj!
Mám úplně stejný problém s displejem.
Můžeš mi prosím napsat jak jsi to vyřešil Ty??
Díky, Milan.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
pienda | 26.12.200612:41
treba si nainstalovat ovladace ktore najdes na nete, lebo to co je na cd neako nefunfuje
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Bunik | 18.8.200613:18
Hraju World of Warcraft za huntera. Toto povolani vyuziva takovou kupu abilit, ze musim casto prepinat panely ­(ikdyz jich mam vetsinu pridane na obrazovce­). S touhle klavesnici by se muj problem vyresil. :­)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Tanny | 8.12.200622:17
mno hele ja ji ted mam doma neni nejak prog aby se dalo vic veci sledovat na lcd displeji ?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
dutches | 15.8.200612:24
Nechapu, co Logitech zamestnava za lidi. Pro me je ZAKLAD cele klavesnice velkej ENTER + BACKSPACE. Logitech tu nabidne funkcemi nabitou klavesku s xx tlacitkama navic a da do ni useklej ENTER...tohle mi proste hlava nebere. Stejen jako to udelal s laserovkama, kde misto aby pridal na stranu dalsi tlacitko tak dal jen jedno.
Jinak nebyt toho enteru tak solidni klaveska...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Svatopluk Čech | 12.12.200717:57
Ja treba zase nechapu nektery lidi. Tohle jak tu bylo vyse receno tohle je PROGAMING klavesnice. No a tak mi rekni jak casto clovek v gamesach typu CS,AA,COD vyuzije treba backspace. Jinak vsechno je to o zvyku a nazoru ja treba nemam rad hybridni klavesnice kde vyrobce ve stylu zmensovani a toho aby tam narval co nejvice multimedii tak dava treba jenom 2 rady klaves typu INSERT, HOME ... a pak jsou jinak rozmisteni. jinak nevidim problem se preucit na malinko jine rozlozeni či velikosti.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
SmArT1 | 12.12.200718:17
Na ten enter si v pohode zvyknes, treba ve skole mi dela problem si zvykat na velkej enter, protoze sem si prevyk na malej...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
hff | 16.6.200610:44
Ahoj,teď se mi tato klávesnice dostala do ruky a narazil jsem na dost podstatnou závadu.Používám USB disk Kingston DataTraveler II Plus 512MB, což by měla být jedna z nejkvalitnějších klíčenek od renomované značky.Když jsem chtěl tuto paměť připojit do klávesnice,skončilo to chybovou hláškou: ­"Překročení výkonu napájení rozbočovače USB­". Takže to vypadá, že 2 integrované USB konektry budou jen na okrasu.
Když vezmeme v úvahu příkon LCD + kompletní podsvětlení klávesnice a výkonové omezení USB rozbočovače na základní desce ­(tuším něco kolem 0,5A­) pak už asi naneštěstí vážně nezbyde dost energie pro paměť :­-­(­(­(­(­(­(­(­(­(­(­(­(.
Pokud byste někdo věděl o možném řešení tohoto problému odpovězte prosím.
Jinak vypadá velmi slušně,jen nefungují úplně automaticky multimediální klávesy v aplikacích, které nejsou přímo integrovány ve Win ­(např. WinAmp starší verze, BSPlayer ...)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
RomanM | 28.12.200612:00
Mam taky tiez ale 2GB a na napajani pise ze potrebuje 200mA ale ten rozbocovac je schopny dodat iba 100mA na jeden port. Ale ked som skusal ine tak jeden isiel aj to len tak na hrane. Ten mal spotrebu 98mA. To bol nejaky pqi 512MB.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Dusan27 | 21.4.200610:47
Prosim o radu. nejde mi spustit nainstalovany program ku G15.Aj ked na nho kliknem tak menu len preblikne.Treba tam nejake ovladace?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
MartySp | 31.3.200613:08
Je to asi otázka názoru, protože mně se programovatelná tlačítka v lévé části zdají být super. A to proto, že při hraní z obrovské části používám myš, kterou mam v pravé ruce, tudíž levačka se může plně věnovat všem klávesám vlevo. A o to výrobci nejspíš šlo, když je to herní model. Proto diskuze o tom proč zrovna vlevo není na místě...A když to někomu vadí kupovat si jí přece nemusí. >]
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
JimmyDVS | 15.6.200612:05
NAPROSTO SOUHLASIIIIIM!!!!!
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
happy | 16.2.200619:28
ono je to sice gaming keyboard, ale někdo holt hraje i hodně píše ­- to bys mohl pochopit...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Krovisko | 22.8.200622:16
No a kdyz hodne pises tak uz po pameti poznas kde ty tlacitka sou a pokut ne tak sry ale po urcitym case si to musi zapamatovat kazdej kdo ne tak nema snad co na pc delat :D jinak todle NENI klavesnice pro zacatecniky ale povecinou pro ProGamers a ty pisi aniz by kukyli na klavesi, Nerikam ze bych nebral lokalizovanou bral ale kdyz neni tak co stejne si tu muzete psat co chcete ale Logitech ji nelokalizne dokut se ji to neviplati a to pochybuju ze se ji to viplati takze but si zviknete a nebo ne to je vas problem a ze je malej enter a co jako na starim pc hodne starym znacky ATARI kde se jeste misto disket pouzivali pasky do kazetaku byl taky malej ale museli ho zvecit jelikoz existujou tupci co nejsou schopny setrefit :D:D a pokut se na nej netrefite tak standartni tlacitka sou jeste menci jak se trefite na ne??? De jen o zvik takze kdo si nechce zviknout nezvikne a kdo chce zvikne :­) tak cus
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
hmmm..... | 7.5.200712:24
Ach ta gramatika...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
jazzer | 16.2.200612:10
newim, k cemu hraci tak nutne potrebuji lokalizovnou verzi, hacky carky to umi a vim kde je najdu. jinak je to peckaaa klavesa :­))
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
pool45 | 18.1.200610:05
Neviete kde sa da stiahnut česky manual k G15?lebo ked naprogramujem klavesy po restarte sa vymazu.Dik
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Eloherd | 22.1.200622:04
mno pokud se ti to vyresetuje tak se mrkni na www.logitech.com a tam v updatech najdes vecicku o 2.2MB ktera tohle myslim opravi. Nejsem si tim jistej ale snad jop :P
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Smoove | 3.1.200620:59
Porad patram po netu a nikde nepisou jak rozjed na LCD informace o hrach ! a jaky hes se to tyka !! Diky za pripadny rady !
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Stajner | 25.12.200613:53
Cau,prosimte,podarilo se ti rozjet ty hry na g15?..diky za odpoved
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Happymaster23 | 29.12.200520:09
Jak to vypadá s českou lokalizací, neví někdo???
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hobi | 25.9.200616:12
Už je ! :­-)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Bunik | 26.9.20067:09
A kdes to videl? pridej odkaz dik :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hobi | 26.9.200619:40
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Hobi | 26.9.200619:41
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
The._.One | 7.12.200512:29
Daji se nekde stahnout programi pro LCD na teto klavesnici myslim ze ty 4 zakladni moc ten displej nevyuzijou.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mirus | 10.12.20059:20
Joshuax:Chci se ještě zeptat,protože na různých foto to není jasné,má ta klávesnice třeba ů,ú,í,ě,š,č,ř,ž,ý,á,to znamená diakritiku.Protože bez toho něco psát,by bylo jaksi nanic.Dík za odpověď.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 10.12.200512:36
nema... ceska lokalizace zatim neni k dostani...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mirus | 10.12.200516:29
Tak dík,tím pádem je pro mě nezajímavá.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Soukromnik | 25.12.200512:23
Nevim jak ste to mysleli ale piše diakritiku akorát ji nemá na klávesích napsanou
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Dava | 24.6.200621:19
nn nemá to je herní klavesnice a ne obyčejná klávesnice ale jak vidiš tak se to dá naučit :­-­) :­-P měj se
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
maks (1) | 28.12.20051:38
ahoj, neco najdes tady a pak jeste ve foru techto stranek http:­/­/www.g15mods.com­/index.html
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
joshuax@darkangels.cz | 29.11.200518:34
No jeste ji nemaji , 2.12. by jim mela prijit... az jim prijde , dam vedet ;o)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mirus | 5.12.200521:35
Tak už ji mají????????????????????????,
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 6.12.200510:28
na sklade uz je , musim si ji pouze vyzvednout , cekam tam jeste na monitory co prijdou zitra , takze tam pojedu az zitra
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mirus | 9.12.200514:03
Tak už konečně řekni,jestli ji mají a kolik stojí!?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 9.12.200515:40
http:­/­/supermapy.centrum.cz­/map.php?ql=&qlc=1096045148&mapsize=1

psal jsem to vice nahore ;o­)

prave to mam pod rukama , je to docela prdel :­) stala me 1750 Kc , ale psat se na tom nedaaaa :D porad mi ujizdi ruka doleva , protoze tam vidim misto :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
median | 29.11.200518:09
a jaky velkosklad, to sem se snazil zjistit, pokud vis kde to maji tak to netaj a napis to...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 29.11.200515:04
klavesnice prijdou 2.12 a stoji 1460,­- bez DPH
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
median | 29.11.200516:41
tak az vam prijdou, dejte vedet, jednu bych nechal odejit k sobe za tu cenu :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
median | 29.11.200516:44
jo bez DPH, no ale i tak...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 29.11.200516:50
no me neprijdou , prijdou do velkoskladu , ja taky jenom cekam , ale objednano uz mam :­) A tech 1460 bez dane si myslim je hodne slusna cena , 80$ zminenych v clanku jsem pocital , tohle je prijemna zmena ceny... kdyz si vezmu za internet navigator jsem ve sve dobe daval 1250 za jednu...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 8.12.200515:26
Aby jste nerekli ze jsem hajzl :­)

http:­/­/www.alfacomp.cz­/php­/zbozi.php?akc=2&mnu=2&zob=2&pol=100&zbo=26140

Maji je skladem v Brne a Ostrave !
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mirus | 28.11.200518:49
Já už ji mám objednanou od 24.10.2005 a zatím nic.Fakt ty firmy něco vypustí a výrobek, kterým se chlubí, nikde není k sehnání.Zkusím ještě zahraniční weby,jestli něco najdu,mám s nimi jenom dobré zkušenosti.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
dostupnost | 28.11.200519:18
v zahranici to jiste najdes ale otazka je kolik bude stat postovne a za jak dlouho to dojde. Jestli najdes neco schudneho, tak prosim postni adresu. Diky
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mitom | 29.11.20058:09
Ale v zahranici asi tazko kupi CZ verziu...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
median | 29.11.20059:26
to by nekoupil ani u nas, existuje jen EN verze, popisky si musis zajistit sam.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Poplik (29) | 28.11.200515:54
no myslim ze na klavesnici toho uz moc ke zlepseni neni ale kazda snaha se ceni.
(hehe ono se to i rymuje :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mephisto (111) | 28.11.200515:39
Čo takto Saitek gamers.To je to pravé železo na gamesy...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
median | 28.11.200518:51
no kazdymu podle jeho gusta, me se treba ten saitek nelibi vubec a ten game pad je uplne o nicem, to radeji koupit samostany Nostromo, to je myslim o 99,9% lepsi.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Abraxis | 28.11.200513:59
Je nejaka podpora toho LCD displeje pro Linux? Nebo alespon nejake rozumne API, aby si clovek mohl napsat vlastni driver? Asi jsem moooc velky idealista, co?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Gagoo | 26.1.200720:14
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
mitom | 28.11.200511:01
Ked som zacal citat tuto recenziu, tak som si povedal, ze tuto klavesnicu musim mat, ale... Nemusim! Ten maly enter by ma privadzal k sialenstvua navyse klavesnica bez CZ­/SK znakov je pre nasinca nezmysel. A pisat nase znaky po pamati, to potom tie tlacitka ani nemusia byt rozsvietene ­(co sa mi na nej naopak velmi paci, lebo casto robievam s pocitacom po tme­). Displej je pekny, ale moc toho zatial ukazat nevie... Multimedialne tlacitka by tiez mohli byt ucitelne ­(takto som sa napalil pri kupe svojej klavesnice, ked som az doma zistil, ze podporuje iba media player, takze vyuzivam iba volume a mute­).
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Jan Vítek (3364) | 28.11.200511:37
Tohle byl kousek urceny na testy, v obchode uz samozrejme koupite lokalizovanou verzi ­(az se tam dostane)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Petr Skondrojannis | 24.12.20052:29
Ne ne, vcera jsem ji v alzasoftu sehnal a nelokalizovanou :­( ale je to kus nabytku to se musi nechat
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
daweo | 25.7.200713:22
Zdravim tě, zaprvé v azlasoftu jsou trotlove, tak že tam spolehlivost nečekej. Koupil jsem ji v jinem obchodě, a taky jsem dostal US layout. Tak jsem jim tam zavolal a oni řekli, že tu klávesnici mám donést a oni ji vymění ­- vyměnili během 5 minut a ještě mi zaplatili rozdíl ceny, kterej vznikl v době mezi odebráním ze skladu a následnou výměnou:­-­). Nevím jak by to řešili v alzáči, ale osobně vím že na reklamacích se snaží udělat vše proto, aby byla vina jasně na tvý straně. Proto mám třeba já negativní zkušenosti s tímto obchodem a nikdy víc bych tam ni nekoupil
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
WagoOn | 11.12.200513:02
Kdy uz konecne prestanou rypat do rozlozeni klaves? Proc uz nekdo nezakazal ty deb...i male entry!!!!!!!!!
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Joshuax | 12.12.20051:04
kdyz jsem ji poprve videl , mel jsem z tho strach , preci jenom nejsem zvykly na uzky enter ,ale co me potesilo , absence vysokeho enteru mi nevadi , uz ze zvyku sve udery smeruji na spravne misto , takze pohodicka.... co mi rozhodne vice dela neplechu je pritomnost levych G klaves :D drive jsem si kotvil ruku o hranu klavesnice a podle toho presne vedel co kde mam pri hrani , to se zmenilo , takze si znova zvykam :D s prvnimy udery jsem sotva malickem nasel levy shift , ale uz si zvykam a je to lepsi :­)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
median | 28.11.20059:36
Tuhle klavesnici shanim uz asi mesic, ale v CR ji proste nesezenete. Sice ji maji nektere internetove obchody v nabidce, ale po objednani na ni budete cekat jen do te doby, dokud vas to bude bavit. Trochu me udivuje, ze si Logitech necha delat recenze na nedostupne zbozi. Dokonce ani na logitech.cz v jejich obchodu ta klavesnice neni dostupna...
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Ficek (1) | 28.11.20058:56
ale na muj vkus celkem velka :)
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
uran238 (9) | 28.11.20051:33
"Ne každý využije programovatelných kláves­", ale na druhou stranu zase někdo určitě ano. Myslím si že tohle dávat do hodnocení záporů je zbytečné. To je jako dát do záporných vlastností ­"Našel by se někdo, komu se nemusí líbit­".
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
john.don | 28.11.20056:59
Hele to máš asi pravdu.
Ale musíš uznat, že jinak je ta recenze docela pěkná ne?
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
uran238 (9) | 28.11.20058:59
To určitě ano, a jsem rád, že se to tu pořád netočí jen kolem LCD monitorů, grafických karet a CPU.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Jan Vítek (3364) | 28.11.20059:49
Myslel jsem to tak, ze klavesnice je prezentovana jako herni, tudiz by mela co nabidnout kazdemu hraci. Jenomze hrac FPS v ni momentalne najde jen nedotazeny LCD displej a nejake programovatelne klavesy mu muzou byt ukradene, kdyz jsou ze zakladniho ASWD umisteni leve ruky jednak mimo dosah a potom jednak take vlastne nejsou zapotrebi.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Config | 15.6.200615:46
Dovolil bych si ponekud odporovat. Ja jsem nekolikaletym hracem her Enemy Territory a Counter­-Strike a hlavne v ET by se mohla tato tlacitka vyuzit vice bez dobre a to tak, ze v teto hre jsou prednastavene hlasky kterymi se domlouvaji hraci mezi sebou ­(Need Medic­/Ammo­/Backup, Taking Fire, Cover me a skala dalsich...­). Daji se sice vyvolavat pomoci jakeho si menu ale to je zdlouhave, tudiz je lepsi si je nabindovat a prave na tento druh komunikace mi na klasicke klavesnici chybi tlacitka.
OdpovědětKvalita příspěvku:  dobrá(0)  nízká(0)
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.