reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
8.2.2012, Jan Vítek, recenze
Společnost Logitech ve snaze přinést na trh nové periferie, s jejichž pomocí by se odlišila od hlavního proudu, představila také model Wireless Touch Keyboard K400, jehož specialitou je, že obsahuje také touchpad. My se dnes podíváme právě na ni.
illnath123 | 19.11.201217:48
dobry den , koupil jsem tuto klavesnici k televizi smart od samsungu UE40D6500 a nefunguje mi to , nevite jestli s touto tv ma fungovat nebo delam neco spatne ? tv neni nejlevnejsi a nefunguje to , dekuji za jakekoliv info
Odpovědět0  0
stepanopolis | 19.11.201218:07
uz jsem se setkal s prispevkem, ze tato klavesnice nefunguje s tv samsung, nekde v tehle diskuzi je to napsane. ptal jsem se na to, jestli ma klavesnice system HID ­(ale pro tv Philips, kde je to vyzadovano­), v odpovedi pan napsal, ze by mela mit tenhle system kazda bezkabelova klavesnice. ale musi se to vyzkouset a panovi na tv samsungu nefungovala. takze pokud nepomuze aktualizace softwaru tv, tak si myslim, ze fungovat nebude. ja mam tv philips a nebyl zadny problem, zasunul jsem prijimac do usb slotu a tv si ho sama nainstalovala. pokud nebude fungovat, tak ji vratte a vyberte jinou klavesnici.
Odpovědět0  0
stepanopolis | 19.11.201218:11
omlouvam se, ta odpoved na system HID byla v jine diskuzi i s tou funkcnosti na smartTV Samsung. prozatim mam info, ze na Samsungu tato klavesnice nefunguje.
Odpovědět0  0
Karel6530x | 26.10.20129:49
Zdravim,

mate nekdo zkusenost s touto klavesnici pod Smart TV od Samsungu?

dekuju
Karel
Odpovědět0  0
stepanopolis | 15.6.201214:37
funguje klávesnice v režimu HID? aby se dala použít na TV Philips 32PFL5507K. je to podmínka, kterou mi zdělili v technické poradně Philipsu. děkuji
Odpovědět0  0
stepan ucen | 26.10.201213:13
tak rezim HID nevim jestli ma, ale na tomto typu televize klavesnice funguje. ma mensi nedostatky, jako kontrolka zapnuti nebo chybejici funkce prepnuti na ciselnou klavesnici jako u laptopu. jsou to vsak detaily. funguje bez jake koli instalace a je idealnim doplnkem pro smart TV.
Odpovědět0  0
zatloukal (6) | 19.3.201210:09
Používám tuhle klávesnici na Tabletu s OS android. Jde ni tam vše co Tablet podporuje. Jak klávesnice, touchpad i funkční klávesy ­( jen ty které máte na Tabletu­). Šipka je zde tmavě červená ­- bez instalace... Funguje parádně samozřejmě v dané cenové relaci..
Odpovědět1  0
MrMarkus (13) | 22.2.201221:42
Funguje pěkně, mám jí k Xtreamer Ultra pod Ubuntu, bez problémů. Pochvaluji si hlavně velký touchpad, po zvýšení citlivosti vhodné i pro vysoká rozlišení. Jediné, co klávesnici vytknu, je absence LEDky signalizující provoz.
Odpovědět1  0
Firefoxik | 9.2.201211:43
Ja uz nemuzu, to neni poprvy, co ctu, ze do USB se dodava transmitter...Neni to nahodou receiver, a pokud jde o oboustranou komunikaci ­- tak transceiver... ALe prvotni funkce je prijimac, takze transmitter je ta nejhorsi varianta...A sam Logitech to nazyva receiver...
Odpovědět0  1
JanoX | 9.2.201213:36
Transmitter je to co umí jenom vysílat do éteru, receiver je to co umí jenom přijímat z éteru a transceiver je to co umí vysílat i přijímat.
Většina levných bezdrátových hraček má jenom transmitter, protože přijímat z éteru je asi 10x těžší než vysílat a tedy dražší, navíc na myš to není potřeba vůbec a na klávesnici by bylo nutno přijímat pouze kvůli těm třem ledkám.
Odpovědět0  0
firefoxik | 9.2.201215:10
A co jsem tam asi psal? Do USB je snad dodavany receiver, v clanku se nekolikrat zminuje o ­"prijimaci­" a nasledovne to nazyva ­"transmitter­" a prodluzeni na transmitter.... Ja jinak vim co je co ;­-)
Odpovědět0  0
zatloukal (6) | 19.3.201210:11
Ano důležité?????
Odpovědět0  0
Leons | 9.2.201211:17
Jelikož už tuto klávesnici mám asi 2 měsíce tak jen takové upozornění ­- daná klávesnice nemá scrollování na touchepadu ­(možná po nainstalování SW už má ale jelikož to používám jako mobilní tak jsem nic neinstaloval­), další nepříjemnou vlastností co jsem objevil u instalace Win XP systém není schopen ji korektně detekovat ­(funguje ale při instalaci se díky detekci periferií­/drivery není schopný přes klávesnici sám dostat je nutné vyjmout usb vysílač a pak ho po chvilce zase vložit­) PS: zvyknout se dá a hlučná mi nepřijde vůbec ­- ani Enter
Odpovědět0  0
jfb | 14.2.201216:12
Mám na PC XP a funguje OK, při instalaci jsem ji pravda neměl zapnutou. obyčejné scrolování nahoru dolů funguzje dvěma prsty.
Odpovědět0  0
lackos578 | 8.2.20127:34
pokial nema podsvietenie tak to nema ani vyznam brat k HTPC to si mam akoze pri kazdom pouziti rozsvietit celu obyvacku??? nechapem preco to nevedia vyrobci takychto specifickych zariadeni pochopit
Odpovědět2  0
NRX (170) | 8.2.201210:32
V podstate súhlasím. Otázka je čo by to podsvietenie robilo so spotrebou...

Keď teraz udávajú výdrž rok, tak pokiaľ by klesla kľudne aj na 3 mesiace, tak by som to asi aj prežil ;­-)
Odpovědět3  0
syntaxTerror (4) | 8.2.201212:33
Za stejnou cenu i s podsvicenim. Prodava se pod ruznymi nazvy, no dizajn se prilis nemeni.
http:­/­/www.amikostb.com­/?q=product&id=74
Odpovědět2  0
lackos578 | 8.2.201222:15
ale to je dost male na pohodlne pouzivanie to je ako pisat na mobile ;­( chcelo by to aspon taku velkost ako je v teste podsvietenu a pokial ide o vydrz tak by som zakomponoval do volnej plochy nad klavesnicou pripadne na celu spodnu stranu solarne clanky ktore by dobyjali baterie miesto tuzkovych by som dal skor nejake slim vstavane lionky a nabijat by sa mohla ked niesom doma otocena hre nohami ason by sa neprasilo medzi klavesy...
Odpovědět0  0
Rnx (12) | 10.2.20129:39
Od vcera vlastnim toto http:­/­/www.alza.cz­/mad­-catz­-saitek­-eclipse­-touch­-keyboard­-d255435.htm , podsvietene to je, klavesnica je pekne tuha a vyborne spracovana, potesia aj MM programovatelne tlacidla v numerickom bloku. Oproti inym klavesniciam vazi trochu viac, nie je to vsak ziaden extrem, rozhodne to neradim ako minus. Je v nej zabudovany akumulator, odpadaju tak trable s kupovanim­/nabijanim bateriek, dobijanie je riesene pripojenim na akekolvek usb. Cena nie je najnizsia, ale za podobnu vybavu chcu za ine produktu dvojnasobok, takze chvalim. Jediny problem tusim v tom, ze nebude mozne PC pc prebrat zo sleep rezimu, neskusal som vsak este prilozeny SW a ani pripojit klavesnicu cez USB, cez ktore mimochodom ma fungovat tiez aj bez prilozeneho receivra.
Odpovědět0  0
Rnx (12) | 10.2.20129:53
Este doplnim, ze na klavesnici sa nachadza trackball, ktory je dodstatocne presny a na jednoduche ukony vystaci. Priklad ­- ak pri sledovani filmu je treba stlacit pauzu alebo dej pretocit posuvnikom je trackball idealny. Na surfovanie sa vyuzit da, ale vhodnejsie je mat po ruke mys ­(i touchpad v recenzovanom kuse sa mi zda praktickejsi­). Trackbal postrada stredne tlacidlo, zrejme vsak bude mozne vyuzit nejaky doplnkovy sw, ktory zakladne funkcie ­"nejak­" rozsiri.
Odpovědět0  0
cz | 8.2.20123:15
Pro gauč je nejlepší Keysonic. Do dneška jsem nenašel lepší ­(vhodnější­) klávesnici...
Odpovědět0  0
Rnx (12) | 9.2.20129:49
Ktory konkretne? Je nejaky bezkablovy a podsvieteny zaroven?
Odpovědět0  0
Huda | 8.2.20121:54
bude, nebude?
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.