reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
7.3.2012, Pavel Kovač, recenze
Logitech si pro nás tentokrát připravil přenosné BlueTooth reproduktory určené pro chytré telefony. Díky integrovanému mikrofónu se navíc proměnili v pohodlné handsfree. Pokud hledáte snadno přenosné reproduktory na chatu, je Mini Boombox horkým kandidátem.
gabra | 27.7.201212:59
Mám Mini Boombox a jsem celkově velmi spokojená jak se zvukem ­(na tak malý přístroj­), tak s výdrží baterie i s automatickým spárováním např. s mobilem ­- pokud přijdu domů z práce, začne Boombox automaticky hrát, pokud nebyl vypnutý. Dosah bluetoothu je také překvapivě daleký.
Problémem je přijímání hovoru. Mini Boombox automaticky přijme hovor místo mě. Musím běžet k Boomboxu, abych stačila říct Haló. Pokud nesedím vedle Boomboxu, je to problém. Nevím, jak to nastavit, aby hovor přijmul až po zmáčknutí tlačítka na Boomboxu.
Odpovědět0  0
Pavel Kovač (1033) | 27.7.201214:14
Závada může být dvojí. Buď je Boombox pokažený v tom případě vyreklamovat.
Nebo toto půjde nastavit v telefonu. Nevím jaký máte telefon, tak nedokážu poradit. Ale může tam být něco v nastavení ve stylu: ­"automatické přijetí hovoru­" apod. vyzkoušejte tedy nejdřív nastavení telefonu, pak klidně s jiným telefonem a pokud bude vše stejné, tak vyreklamovat Boombox.
Odpovědět0  0
gabra | 29.7.201213:54
Díky za rychlou odpověď. Ani Boombox ani moje Nokia žádné nastavení nenabízí ­(mimo volbu pro automacké spárování­), mobil splňuje všechny systémové požadavky vyjmenované na stránkách Boomboxu, ale po prostudování Troubleshooting na LG webu jsem se dočetla NOTE: Not all Bluetooth phones or softphone applications will work with the controls on the Mini Boombox. Zřejmě tedy problém s kompatibilitou. Popřemýšlím, jestli ho nevrátit a nepořídit si něco jiného. Hovor se spojí hned a hlas volajícího je násobně hlasitější než hudba, než to uklikám dolů, dost nepříjemné.
Odpovědět0  0
kladivo_32 (1) | 27.3.201213:12
bouzel se take musim prifat ke kritice ­"recenze­". Absolutne postradam nejake technicke parametry. Chapu ze si je autor nemuze vycucat z prstu a ze treba nemel prostredky na skutecne mereni, nicmene alespon nejaky nastrel vydrze akumulatoru ­(na max hlasitost­) by to skutecne chtelo. stejne tak jako vyse zminovana doba nabijeni. Hlasitost dostacuje na mistnost 20m^2? Primer k W bych ocenil spis, opravdu nevim jak mate rad hlasitou reprodukci, jak zneji 2W sinus asi vi vice lidi... Nezlobte se na mne, ale i kdyz nejsme na webu ciste audiofilu, tak si myslim ze tady na SW mate na vic. Proste mi nedostacuje recenze typu ­"vyrobce parametry neuvadi, ja je nezjistoval­".
Odpovědět0  0
Tomáš Lízner | 15.3.201215:40
Teda dost mě zaráží, že jste se úplně vykašlal u toho Mini boomboxu na tu baterii. U takovéhle věci je to jeden z nejpodstatnějších parametrů a Vy to zcela okázale ignorujete? V první části recenze se ani slovem nezmiňujete, že to je na baterii, to jsem zjistil, až když jste se mimochodem zmínil o nevýhodě druhého zařízení, které oproti prvnímu baterii nemá. A co výdrž? Jaká je doba nabíjení? Jaká je vůbec kapacita akumulátoru, případně spotřeba...

Jako stručné preview ok, ale jako recenze ani náhodou.
Odpovědět0  0
petr či pavel | 7.3.20127:14
kdo tohle psal?
1. z první fotky se zdá, že horní kryt je bílý, z druhé, že je nějaký tmavší ­(hnědý?, narezlý?­)
2. nikde není fotka, kde boombox držíte v ruce­/dlani, nebo kde leží vedle zapalovače, CD, nebo nečeho, aby si člověk udělal lepší představu o velikosti boomboxu
3. mluvíte o dotekových tlačítkách na horní straně, ale na žádné fotce jsem je neviděl
4. ­"Zadní strana obsahuje mechanické zapínání. Nestane se vám tedy, že Boombox omylem vypnete např. během hovoru.­" => nechápu. Jak můžu vypnout boombox při hovoru? Odpojením BT? Takže přepnutím mechanického tlačítka na boomboxu zabráním odpojení od BT? Nechápu
5. ­"Pro pevné připojení ke zdroji zvuku je zde 3,5mm jack. Nejste tedy odkázáni na samotné BT.­" => je jack, resp. kabel, použitý i pro ovládání? ­(­"přenos­" příkazů z tlačítek do telefonu­/tabletu­/..?­). Asi ne, takže JSEM odkázán na BT.

Dál jsem to ani nečetl, protože už jsem se navztekal dost. Zbytek si raděj přečtu jinde, fotky najdu na googlu a... a vůbec!
Odpovědět0  2
Pavel Kovač (1033) | 7.3.20127:46
To že je na každé fotce horní kryt jiný je důsledek jeho vysokého lesku. To že najdete na stránkách Logitechu pěkné měkké fotky je sice fajn, ale už vám to nic neřekne o tom jak se dané zařízení bude ­"tvářit­" v běžném provozu. Samozřejmě mohl bych využít čistě softbox fotku, ale proč. To bych mohl rovnou stáhnout promo fotky Logitechu, které si každý může najít.
Ono mechanické tlačítko je myšleno tak, že i když budete Boombox přenášet, tak si jej omylem nevypnete. Kdo tu mluvil o BT?
3,5mm jack je hlavně pro přenost zvuku. Toto zařízení je primárně určeno na občaný poslech hudby a ne jako klasické handsfree, které je tam v podstatě jako bonus. Pokud hledáte handsfree, tak se poohlédněte po něčem jiném. Pokud reproduktory k notebooku co se dají lehce přenášet a využijete je všude ­(bez napájení­), tak může být Boombox dobrý.
Odpovědět2  0
Richmond (151) | 11.3.20120:47
Sim tě vždyť jsou ty fotky tlačítek hned jako třetí fotka tak nevim co plácáš? Rozsvítí se hned po spárování, je to hned na horní straně ­(tak abys to nepřehlídnul­).
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.