reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
3.2.2005, Štěpán Mrázek, Zdeněk Kabát, recenze
V dnešním článku si projdeme osobní přehrávače, které využívají jako záznamové médium pevný disk či používají pro uložení dat optické disky (CD). Celkem pro vás máme opět připraveno sedm testovaných modelů.
pnb | 21.3.20050:12
hmmm, napr. ja nemozem posudit, lebo mam iriver h­-320 z USA a nefunguje, mrzne, stale pise, ze mam odpojit pri nabijani baterky nabijacku, ale ked odpojim, tak baterka nie je vobec nabita a moze to byt v sieti aj cely den, takze neodporuca iriver a hlavne nie z USA...
Odpovědět0  0
pnb | 4.5.200515:10
uz mi dosiel novy z USA a ide OK, takze iba boh vie co s tym bolo :­-­)
Odpovědět0  0
daBmV | 22.6.200515:12
hodnotit firmu podle jednoho pristroje je dost ubohe. to ze s tim tvym zrovna nekdo bouchnul ve skladu o zem fakt neni vina firmy. ja mel 3 ruzne discmany iriver ­(IMP­-350, 400, 550­), v soucasne dobe mam H340, mel jsem v ruce i ruzne produkty z rady IFP a jestli muze nekdo neco vytknout vyrobkum teto firmy, tak je to trochu vyssi cena. jinak konkurenci valcuje s prehledem. co se tyce prehravacu z US, tam je problem hlavne s firmware upgrade.
IRIVER RULEZ
Odpovědět0  0
pnb | 22.6.200518:00
nic nie je ubohe :­-­) ja som mal problem a kamarati mali to iste z europy, tak preto... nehodnotil som znacku ­(lebo ta je dobra­) som napisal, ze iriver z USA... takze tak... ide o to, ze potom nema clovek nervy ak sa to pokazi. Ale mam dalsi iriver z USA a aj brat ­(clovek si neda povedat :­-­) ­) a idu obe perfektne a uz aj videa po prepaleni na korejsky firmware.
Takze menim nazor ak Ti ide o to :­-)
Odpovědět0  0
CANNON | 28.2.200523:47
mohu vřele doporučit h­-320,340 z olympusem c­-765 výborně komunikuje
Odpovědět0  0
GanjaNIN | 5.2.200519:03
proc neni v plusech a ani v cele recenzi na Iriver h­-320­(340­) uvedenio,ze s nivym firmwarem umi xvid ­(vyuzivam to docela casto­) ­- je to genialni ­- futurama vsechny dily s titulky v prehravaci ­(4gb vsechny dily­) ­- na cestu autobusem, v cekarne idealni...proto povazuju tenhle pristroj za nej...

ad radio v ipodu..ja zrovna radio poustim dost casto..proste kdyz si nemuzu vybrat ze svych mp3...
Odpovědět0  0
***** | 5.2.20059:55
"Balení přehrávačů Creative je tradičně průsvitné.... ­" Já ho v průsvitné krabici neměl:­-­)
Jinak,výkon­/cena je z tohoto testu nejlepší,protože běžně stojí do osmi tisíc:­-­)
"V dnešní době však již černobílé displeje nemohou žádným způsobem konkurovat svým barevným kolegům ­(namátkou třeba modely značky iRiver­)­"...S barevným displejem za tuhle cenu???:­-­)
"Chcete­-li vidět celé menu, klikněte na zelený trojúhelník umístěný vlevo od nadpisu.­"...Ale ten trojúhelníček je modrý:­-­)
Možná,že jsem to špatně pochopil,ale datové soubory nahrávat samozřejmě jdou.Jen se mně při záloze na tento HDD ztratila některá data v podsložkách.:­-­(­(­(


Odpovědět0  0
Moschino | 17.2.200519:43
DataJdouPrenasetIbezNainstalovaniSoftwaru? Diky
Odpovědět0  0
ASkEN | 31.12.200521:13
Po nainstalovani najnovsieho firmware do prehravaca nie su treba ziadne drivery, treba mat len WinXP SP1 a Windows Media Player 10. Windows ho v pohode najde ako Portable Media Device a nie je problem prenasat data, resp. media. Taktiez teraz odpadne to, ze si NOMAD premenuje nazov audio suboru.
Odpovědět0  0
hanh | 4.2.200513:53
Máte tam v minusových polozkach místo akumulátoro, kumulátory.
Odpovědět0  0
FragmeNT | 3.2.200522:43
Nejak jsem si nevsiml, ale nejak mi v testu chybi to nejdulezitejsi a to je kvalita reprodukovane hudby. Nebo si opravdu myslite ze Mpio hraje stejne dobre jako iPod? To asi tezko.. ­(zkusenost)
Odpovědět0  0
***** | 5.2.200510:13
A co zvuk?Nomad má hodně dobrý zvuk a přiložená sluchátka asi nemají konkurenci.
Odpovědět0  0
slj | 4.11.200519:28
Můj první dojem po připojení k velké aparatuře je kupodivu výborný. Žádné šumy nebo ruchy , jaké jsem zaznamenal u levnějších ­"kartových­" mp3 např, Thomson ­/měl jsem je zapůjčené­/, zvuk je hutný, čistý a vyrovnaný v celém frekv. pásmu. Ještě připravuju svůj větší test na audiofilském aparátu s různými samply kvalit a stylů a samozřejme DÁM VĚDĚT, jak test dopadl. SLJ
Odpovědět0  0
BaronRoth | 3.2.200516:35
Velice mě mrzí, že vám do redakce nepřišlo na test vícero CD­/Mp3 Playerů a přitom se snima v poslední době roztrhnul pytel.
Skuste prosím někdy do budoucna udělat recenzi aspoň na přehrávač Iriver IMP 900. Sem na něj úplně naslintanej.
Odpovědět0  0
soundake | 3.2.200511:45
Jde mi o uvedení dvou položek v mínusech u Apple iPODu mini ­- Absence nahrávání ­(diktafon­) a Absence FM rádia. Tady jde nejspíše o to, že tyto dvě položky nejsou pro filozofii přehrávače MPtrojek ­(apod. formátů­) zapotřebí. A hlavně to platí pro Apple. Např. pro mě je absence těchto ptákovin výrazným plusem. Nehledě na to, že nikdo z majitelů přehrávačů, kteří tam rádio mají, je v životě neměli puštené ­(mluvím o svých přátelých ­- nezobecňuji!­). A taky proč? Stejně tam hrajou jen srágoroviny ­(u nás v Krkonoších prostě R1 nenaladíme­) a když mám v přehrávači nějakou tu stovku svých oblíbených, tak nemám zájem.

Prostě tyhle mínusy bych nechal na uživatelých samotných.
Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek (372) | 3.2.200512:54
Redakční hodnocení je nastaveno podle naší metodiky. Pokud se uživateli nelíbí naše metodika, určitě si udělá vlastní názor sám. Myslím, že recenze a technické zpracování jsou udělány velice důkladně, na to aby si lidé mohli udělat vlastní hodocení a vlastní pohled na testovaný přístroj.
Odpovědět0  0
PJ | 3.2.200522:43
Mno mozna by se koleguv prispevek, pane Mrázek, dal chapat jako mirnou ­- ale konstruktivni kritiku.
A v tom pripade, bych si dovolil navazat nekolika priklady:
absence podpory standardu mass storage je fatalni a naprosto degraduje pristroj na hracku pro deti.
podpora beznych zvukovych schemat je jedna z nejdulezitejsich. ­(ehm ale wma nazvat standardem ­- kam to ten svet speje :­)
dale ergonomie, kapacita, zvukove vlasnosti, rychlost rozhrani. ­(vsimnete si, ze zadny nemumi fireware, vsechny maji jen pro tuto ulohu nevhodne usb­)
a jako perlicku klidne takovou drobnost jako radio.

Aneb vase hodnoceni je jiste dukladne, nicmene mi prijde ­- a zda se ze nejsem zdaleka sam ­- neprimerene okolnostem.
Petr Jakubec
Odpovědět0  0
univerzal_shw1 (90) | 3.2.200515:23
iPod je opravdu jen pěkná ovládací skrinka termostatu topení ­-:­) Opravdu jste napsali pravdu ­- je to pouze marketingova nafoukla bublina co nema radio, diktafon a za všecno navic si necha Aplle pořadně zaplatit.., a proto iPOD nikdy více! Z tohoto testu jedině iAUDIO M3 !!!
Odpovědět0  0
Spihfire | 3.2.200521:28
Presne tak, jedine iAudio nebo Mpio! Apple je jenom hezkej, tim jeho klady koncej, takze nevim co se tam rozciluje ze to je v minusech­-kdyz to vsichni maj, jenom apple ne tak to je minus...
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.