reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
30.6.2003, Igor Viduna, recenze
"V čísle 4/2003 časopisu Inside report v aktuálním přehledu pro rok 2002 se společnost DEXX poprvé ve své historii umístila v celkovém hodnocení, a to na 16. místě. Tyto výsledky jsou pro nás závazkem. Snažíme se být vaším důvěryhodným, pružným a spolehlivým partnerem." Tolik stránky firmy DEXX, my se dnes koukneme na PC Sauron 26a.
Karlos | 15.7.200310:05

Ta skříň je super. Aspoň mně osobně se velmi líbí. Vyrábí se i ve stříbrný barvě a ta nemá chybu. A navíc má ještě větrák na boku, který chladí přímo procesor.

Odpovědět0  0
jirik | 30.6.200312:42

trochu strucne. kdyz recenzujete grafiku tak u toho fotite kazdej kabilek a cdcko ktery je pribaleny a kdyz delate celou sestavu tak tam date jen par usmudlanejch fotech na kterejch je toho videt dost malo? taky testy, podle vas jsou 3dmarky herni testy? ja teda nevim ale 3dmark sem jeste nikdy nehral, vzdycky sem si myslel ze to je jen test synteticky. a proc proboha porad uvadite jen nejakej divnej nicnerikajici index u ut2003? navic nikde nemate napsany jak ho pocitate. proc neuvadite klasicky fps rozdeleny na flyby/botmatch?.....podle tehle recenze bych si pocitac nikdy nekoupil

Odpovědět0  0
Michal Kreslík | 1.7.200316:15

Krásný dobrý den,
je mi líto, že se Vám nelíbí skříň, kterou jsme vybrali pro tento počítač. Inu, každý má jiný vkus. K tomu copyrightu: na Úřadu průmyslového vlastnictví máme zveřejněnu registraci slovní ochranné známky "SAURON", takže žádný copyright neporušujeme. Označení Sauron jsme používali pro vymezení herní řady počítačů DEXX již dávno před vypuknutím oné "Tolkienománie".
Přeji Vám příjemný den,
Michal Kreslík, ředitel společnosti

Odpovědět0  0
Roman Bláha | 9.7.200310:17

:) - "Tolkienománie" u nás možná vypukla později, to však nic nemění na tom že je to obyčejné parazitování na tomto jméně. On si určitě Tolkien počátkem století a v jeho průběhu nedělal těžkou hlavu s nějakými ochrannými známkami a jeho jména používá kde jakej dacan na netu a už i větší firmy ;(. Sorry za kritiku, jinak sestava v porovnání s ostatními není špatná.

Odpovědět0  0
Radek | 30.6.200312:28

Absence modemu jako minus? To je snad plus. Kdyz nekdo potrebuje modem at si ho dokoupi ale proc cpat do kazdeho pc interni modem (vetsinou jeste na ACR ci jaxe ty sileny sloty jmenujou)

Odpovědět0  0
dygot | 30.6.200312:18

Takovouhle sestavu bych si prestavoval tak za 20000,-Kc i s dani. Je v tom zbytecne draha grafika, ktera stejne za pul roku bude nedostatecna. Takze by tam mohla byt levnejsi. Co se tyce procesoru, tak kdyby tam byl XP2400+, tak by to uplne stacilo a zase by cena o kus klesla. Todle neni zadny delo, tak proc to ma stat tolik?

Odpovědět0  0
fife | 30.6.200310:57

ta bedna je na bliti, kdy uz vymysli nekdo neco originalniho a název sauron je taky velmi kreativni a navic je na nej copyright LOTR!!! Ach jo

Odpovědět0  0
honza | 30.6.200310:01

Nevite nekdo co je to za case? A kde by se nechala sehnat?? Dik

Odpovědět0  0
petrik | 30.6.200310:47

Ahoj.Tuto case maji např. v ALLELECTRONIC.Cena kolem 1500,- s DPH

Odpovědět0  0
Martin | 30.6.20036:25

Je videt, ze pod pojmem MEGAtest si kazdy predstavuje neco jineho. Ja si teda rozhodne nepredstavuju jednu usmolenou recenzi.
To jste ty sestavy nemohli aspon porovnat mezi sebou?

Odpovědět0  0
Štěpán Mrázek | 30.6.20038:54

Dobrý den,

jak vidím nepatříte mezi naše pravidelné čtenáře :-(. Megatesty jsou publikovány následujícím způsobem:

a/ 1 nebo 2 týdny (dle počtu testovaných modelů) uveřejňujeme recenze jednotlivých sestav/desek/grafik.
b/ Následně (v tomto případě v pondělí příští týden) pak publikujeme srovnání co do výkonu, výbavy a výhodnosti.

P.S. ještě vás v tomto týdnu čeká sedm další sestav a v pondělí bude ono celkové srovnání.

Štěpán Mrázek
Svět hardware

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.