reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Potěšení pro váš monitor: VESA držáky vyšší třídy

31.8.2012, Pavel Kovač, recenze
Potěšení pro váš monitor: VESA držáky vyšší třídy
V nedávné době jsme se zaměřili na VESA držáky pro monitory. Toto téma vás zaujalo natolik, že se mu budeme věnovat i nadále. Dnes jsme si připravili recenzi držáků vyšší třídy. Pokud tedy požadujete pro svůj monitor kvalitu, rozhodně si dnes vyberete!
V minulém článku jsme si prošli zástupce VESA držáků v levnějších vodách. Podívali jsme se na koncepci a to, k čemu vlastně držák pořizovat. Dnes se již odrazíme ode dna a podíváme se na daleko sofistikovanější držáky. Ty vám přinesou nejen větší pohodlí, ale obvykle také daleko lepší konstrukci a možnosti polohování. Také design se obvykle posune z "černé ruky" do zcela jiných dimenzí a stojan se tak může stát i pěkným doplňkem kanceláře či pokoje.

Pokud tedy máte kvalitní monitor a chcete mu přidat na hodnotě ještě opravdu dobrým držákem, tak si pečlivě projděte dnešní článek. Do testů se nám podařilo sehnat zástupce od firmy Ergotron, která se specializuje nejen na držáky, ale na komplexní ergonomická pracoviště. Jsou schopni vám dodat prakticky jakýkoli držák či stůl pro monitor, počítač i klávesnici. Také firma Lenovo ve spoustě lidí vzbuzuje důvěru, a tak se podíváme na její Radial Arm. Ten sice není nijak designově zajímavý, ale co od Lenova je, že?

Celkově tedy máme v dnešním testu čtyři držáky. Držáky pro dvě a více LCD si necháme zase na příště, ať se máte na co těšit.


Ergotron MX Desk Mount Arm - pro 1 LCD na stůl (designovka)

Ergotron MX Desk Mount Arm


Ergotron LX Desk Mount Arm - pro 1 LCD na stůl (technicky to nejlepší)

Ergotron LX Desk Mount Arm



Ergotron Neo-Flex Extend LCD Arm - pro 1 LCD na stůl (levnější varianta)

Ergotron Neo-Flex Extend LCD Arm

 
Lenovo Radial Arm - pro 1 LCD na stůl i zeď (klasičtější konstrukce)

Lenovo Radial Arm

 

reklama