reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.10.2006, Jan Vítek, recenze
Dnes si vezmeme na mušku produkt německé firmy Saitek, která se zabývá výrobou především herních periferií. Pod objektivem fotoaparátu a nenechavými ručkami stanula, nebo si spíše lehla, klávesnice Eclipse II, která je již dle názvu pokračovatelem původního modelu Eclipse. Mezi její nejviditelnější přednost patří podsvícení a to hned třemi barvami, ale nabízí toho i více.
Michal Mitrega (56) | 13.10.200619:14
Na PCT jsme měli Saitek Eclipse I a já i šéfredaktor jsme se shodli na tom, že je to takový shit, že to nemá cenu recenzovat. To je zhruba můj názor na tuto klávesnici. ;)
Odpovědět0  0
Orgic (47) | 13.10.200621:27
...a tak jsme si misto recenzovani s sefredaktorem sedli a sepsali svuj nazor do diskuze na jinem serveru...

nebylo by lepsi teda napsat recenzi a klavesnici odepsat tam?:D
Odpovědět0  0
Michal Mitrega (56) | 14.10.200619:54
to by citateli nic neprineslo ­- recenzovat shity můžeme od rána do večera, protože je jich v oblasti periferií na trhu přebytek

kupující by tak místo tipu na koupi nového železa dostal tip na nekoupi, což by mu pomohlo mnohem méně než první možnost ­- v podstatě by jenom mohl jednu klávesnici vymazat se seznamu možných
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 15.10.200610:46
A pokud neco odsoudim, je to i vhodne podporit nejakymi argumenty. Stale na ne cekam.
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 14.10.200612:47
Uzasne argumenty
Odpovědět0  0
Potoo | 28.11.200619:20
Trochu stupidni nazor ne ?
Odpovědět0  0
Golem | 13.10.200616:07
což mě docela naštvalo
Odpovědět0  0
SataN XerxeS (31) | 13.10.200614:50
tohle se vam zda kvalitneji podsvicene nez G15? vzdyt je to minimalne o tridu horsi! z uhlu na G15 porad dobre citelne, na Saiteku jiz temer necitelne! Jedine cemu davam za pravdu je, ze viditelna vnitrni struktura u G15 nevypada nic moc, i kdyz v realu to je podstatne lepsi nez tady na fotkach rekl bych. ­(G15 jiz nejakou dobu vlastnim a ­"prouzkovani­" je temer neznatelne)
Odpovědět0  0
Jan Vítek (3360) | 13.10.200615:07
Fotografie stoprocentne o podsviceni nevypovidaji. Oproti G15 je svetlo rovnomernejsi a i tam, kde fotak zaznamenal znatelny pokles jasu ­(v hornich castech pismen­), to v realite neni tolik znat. Stejne jako na fotografii G15, kde jsou malo podsvicena mista daleko vyraznejsi, nez je tomu ve skutecnosti.
Odpovědět0  0
Tunseng (346) | 13.10.200612:35
Škoda že používá vysoký zdvih ­(a ne notebookova tlacitka­) ...
Odpovědět0  0
Hornet74 | 13.10.200612:24
Jen doufám, že české verzi zůstane velký Enter a nebude vycházet z verze vyfocené na krabici
Odpovědět0  0
ppleva (17) | 13.10.20068:44
V hodnoceni bych nad u dal spis krouzek.... ­"Húře podsvícená pravá část"
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.