reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Samsung 2233BW - 22" novinka v testech

12.8.2008, Pavel Kovač, recenze
Samsung 2233BW - 22" novinka v testech
Máme tu další 22" model od Samsungu, tentokrát je to zbrusu nový kousek, a tak máte náskok před koupí a již budete vědět, jaký monitor je. A protože již delší dobu nebyla žádná inovace metodiky, tak v této recenzi naleznete jednu novinku.

Pod kapotou


Nový design Samsungu se v posledních recenzích naprosto vzpíral. Když mě do ruky přišel tento kousek, tak jsem se už skoro opotil na čele se slovy: "Já se tam zase nedostanu". Tentokrát jsem však neztratil trpělivost ani po hodině snažení (navíc jsem byl již obohacen o zkušenosti z předchozích marných pokusů) se do monitoru dostat a zhruba po hodině a půl se ozvalo poslední lupnutí a plasty od sebe odskočily. Naskytl se mě takový krásný pohled:


Vítězství člověka nad designem (Pro zvětšení klikněte)

Pak již stačilo rutinně odpojit pár kabelů, a měl jsem samotný panel v ruce. Vás však jistě zajímá, jakým panelem je monitor osazen, a tak nebudu dlouho zdržovat.


Panel nese označení CHI MEI M220Z1 - L03 v revizi C1

Tak a máš to Samsungu. Teď už vím, jak na tebe a v příštích recenzích se podíváme snad na všechny Samsung panely. Jen doufám, že za týden Samsung nezmění design svých monitorů.


OSD menu


V první kapitole jsem se zmínil o tom, že tlačítka mají nepřesný stisk a OSD menu se ovládá nepohodlně. Samotné menu je klasické "Samsungácké" a ničím nepřekvapí. Opět jsou zde nic neříkající položky typu Gamma Mode 1, apod. Na druhou stranu zde najdete vše, co od takovéhoto monitoru očekáváte.



Samotné OSD menu je vyfoceno na následujícím obrázku.


Náhled OSD menu monitoru Samsung 2233BW
reklama