Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
1.4.2013, Pavel Kovač, recenze
Pokud hledáte monitor pro hry, filmy, grafiku nebo rentgenové snímky, je zde Samsung SyncMaster 710T. Tento špičkový monitor toho nabízí opravdu hodně. Ponořte se do čtení naší unikátní retro recenze.
Tesik (2) | 2.4.20137:26
Pouzivam ho dodnes jako druhe zobrazovadlo :D
Odpovědět0  0
Gyrxiur (8) | 1.4.201320:27
S tým pivotom ste to zabili ;c)
Odpovědět1  0
Pavel Matějka (1625) | 1.4.201316:17
Devatenáctipalcovou verzi téhož denně používám dodnes.
Odpovědět0  0
Radek Jahoda (60) | 2.4.20137:49
Já taky, stejný vzhled, 19 palců, akorát je to PVA ... po konstrukšní stránce dobrý a poměr stran 5:4 je pro text lepší než 16:9
Odpovědět2  0
tukx (1) | 1.4.201311:55
jako: s klidem můžete vypnout motionblur, protože jej nahradí monitor:­) jinak doma žhavím 940n:D
Odpovědět0  0
xxviktor (4) | 1.4.201311:13
Srandy kopec koukám. Hlavně se tím prosimvás nesnažte živit.
Odpovědět1  0
Petroman (119) | 3.4.201323:04
1. 4. je apríl, voe :)
Odpovědět0  0
SOK'o'BANN | 1.4.201311:01
Celých 1280x1024 musí stačit i na CAD... Erm fakt, moc !MOC! dobrý vtip, ale jinak nepobavilo, tradice apríla slábne, pamětníci odhazují svůj širák v dál...

PS: Pryč s FullHD! Chceme 4K do 27­'­'!!!
Odpovědět2  1
Maneto (37) | 1.4.20139:51
Skoro som zabudol aký je dnes deň, no tento článok mi ho pripomenul...Po prečítaní prvých riadkov som zistil koľká bije a začal som sa celkom slušne baviť a spomínať na svoj prvý 15­" CRT monitor ­(r.1995­). Bola to malá, ťažká a drahá opacha a práca na ňom s OS Windows 3.1 bola vážne utrpením... ;)
Odpovědět1  1
M@jkl (130) | 1.4.20139:32
proč tu máte jas a světelný výkonuváděný standartně ve ­"svíčkách­" a u nových monitorů uvádíte nějaký ­"nitě­"?
Odpovědět1  0
Milan.D | 1.4.20139:12
Pobavilo. Cenim si aj snahu o doveryhodnost, aj rozsah ­"recenzie­" fakt spica. ;­-­)
Odpovědět0  0
Pavel Kovač (1033) | 2.4.20136:27
Jen pro úplnost: monitor je skutečně naměřen. Takže ve výsledku má recenze i užitnou hodnotu. Alespoň si můžete udělat představu jaké výsledky dřív podávali běžné monitory a jaké dnes.
Odpovědět3  0
shasler (318) | 1.4.20130:23
Dnes je prý Áááá prý L

:­-­)

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.