Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.3.2008, Josef Brož, recenze
Toshiba Satellite Pro U300 v sobě spojuje mobilitu 13" notebooků spolu s výkonným hardware, který najdeme u větších modelů. Architektura notebooků je postavena na čtvrté generaci Centrino Duo - procesor Core 2 Duo T7500, 2 GB RAM 250 GB pevný disk a podpora Wi-Fi Draft-N. Multimediální využití umožnuje integrovaná webkamera a širokoúhlý displej.
Rayman-E (1) | 11.4.200818:50
tenhle notebook je soper:­-­).
Odpovědět0  0
humbuk | 31.3.200820:18
no hlavne ze do neho strcili hdd 5400 RPM n jako do A200 a P200 jen 4200 RPM...
Odpovědět0  0
azor23mx | 17.3.200819:01
haf ­- chybi vam tam nula, v prvni tabulce u oznaceni CPU je tam jen 750
Odpovědět0  0
Tired (112) | 14.3.20088:04
vlastnim a musim suhlasit s autorom co sa tyka konstrukcneho prevedenia v okolo CDrom mechaniky. Notebook sa tam naozaj prehyba. Uchopenie jednou rukou nad v tejto casti sposobi prehnutie a pukavy zvuk plastov. Inak mu neni co vytknut.treba odinstalovat balast dodavany knemu a je to v pohode. Ja osobne som mal pribalene k viste busines aj XPcka ..na moju skodu ceske.Nic preoi tomu ale anglicke by mi vyhovovali viac :­-­) Ale aj s Vistou je notebook svizny. Tolko moj osobny nazor.
Odpovědět0  0
kundro | 23.6.20088:38
Zdravim

Chcel som sa len opytat na Windows XP. Je to original instalacne DVD, kde pri instalacii nie si obmedzovany nejakymi preddefinovanymi nastaveniami...? Ako to bolo s ovladacmi? Bezalo vsetko: USB, citacka kariet, kamerka...?
Vdaka
Odpovědět0  0
Tomcat2 (639) | 13.3.200820:19
divim se, ze kdyz uz to bezi na 800MHz sbernici, tak pameti jsou na 667MHz...
Odpovědět0  0
9z9 (27) | 15.3.200819:07
pokud si pamatuju, tak intelovskej chipset vic neumi.
Odpovědět0  0
SiNi (8) | 13.3.200810:45
Prosil bych znalé, o poslání možných konkurentů a případné porovnání. Mě se velice zalíbil DELL M1330 ­(pominu­-li cenu­), je to IMHO moc pěkný nástroj, nechystá se jeho recenze?
Odpovědět0  0
halogan | 15.3.200817:51
1­) Lenovo Thinkpad R61 ­(14­") s kvalitnějším zpracováním a podobným vybavením.

2­) Apple MacBook ­- výprodeje s Meromem ­(který je i v U300­) jsou teď za přijatelnější cenu ­(kolem 30 tisíc s vypalovačkou­).
Odpovědět0  0
9z9 (27) | 15.3.200819:08
a nebo o cca 6­-7k levnejsi Fujitsu U9200
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.