reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
30.11.2007, Karel Polívka, článek
Pro demonstraci výkonu grafických karet se teď hodí nejvíce hra Crysis. NVIDIA přichystala na prosinec pro Prahu, Brno a Bratislavu roadshow, kde si budete moci zahrát Crysis na maximum a vyhrát jednu z šesti GF8800 GT. Zvýšen počet karet v soutěži.
1  2  
denyzkoo (5) | 22.12.200721:41
Tak som teraz dosiel ja domov....mal som asi 15 kamatov zaregistrovanych.....a myslim ze to bolo dost skorumpovane...ale vyjadrovat sa radsej nebudem...uz nebudem sa nechavat oklamavat......ale inak to tam bolo pekne...az na to ze bolo niektorym dopredu jasne ze vyhraju ....
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 22.12.200722:15
nerozmyslam zas takto pesimisticky jak ty, o tom ze by to bolo dopredu rozhodnute nic neviem takze tu nebudem robit zavery...aj ked ten sposob losovania sa mi nezdal zvoleny najstastnejsie, kedze cisla­/mena ludi generoval nejaky program­(ktory musel byt niekedy niekym naprogramovany­) a na ­"regulernost­" dohliadal divak tym , ze ­"sam­" losoval a to losovanie spocivalo tym ze klikal na tlacitko ­"generuj­"...to uz lepsie by bolo skor tahat cisla z klobuka,no ale osobne si myslim ze im bolo jedno komu tie grafiky daju takze nebudem tu spochybnovat regulernost losovania...vyhercovia maju aspon krajsie vianoce a my ostatny sme aspon trosku vymrzli po ceste tam :­) ...
P.S.­- nabuduce by mohla byt sutaz o tu telku :D
Odpovědět0  0
rejdi (7) | 22.12.200722:30
To je inak tiez pravda, ze uz radsej mohli pouzit aspon nejaky verejny portal na generovanie cisel. Bolo to take na oko a tiez sa mi to nezdalo moc transparentne ale zrejme nebol v tom zly umysel ked ma vytiahli :D. Heh, mohli este vylosovat fotra, to by ich ludia asi lyncovali, keby to vyhrali dvaja ludia s rovnakym priezviskom :)
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 22.12.200723:04
rejdi ty si bol urcite ten druhy stastlivec co tam tak ­"zvyskol­" od radosti vsak :­) ... inak teraz take jednoduche pocty dokopy bolo prihlasenych 337 ludi z 3 miest z 2 statov...pochybujem ze vsetkych 337 ludi doslo na losovanie a pochybujem ze bolo prihlasenych viac slovakov jak cechov...no aka je teda sanca ze ked sa vylosuju 3 mena z 337 ludi­(aj prihlasenych do prahy a brna a aj z tych co sa nedostavili­)budu prave dvaja slovaci pritomny na losovani???toto je len taky moj podnet do diskusie a ziadna konspiracna teoria...
Odpovědět0  0
rejdi (7) | 22.12.200723:29
No ja som bol ten prvy pritomny, druhy vylosovany, kedze prvy tam nebol. Inak hej, statistika dnes dostala trochu na frak ale nemyslim, ze nejak zvlast vyrazne. 337 ludi bolo takych co sa zapisali do BA, celkovo v sutazi aj za CZ ich bolo podla mna viac. Minimalne ja a otec som sa prihlasoval len do BA. Sak pockame s cislami na clanok, urcite na tych fotkach vyzeram hrozne :­).
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 22.12.200723:53
no tak ked si bol ten prvy stastlivec­/druhy vylosovany­/prvy pritomny alebo jak to chces tak si ma drgol ked si sa hlasil :D lebo ja som stal priamo pred tebou, no nic...no a to cislo 337 som pocul od organizatorov a hovorili, ze to su vsetci prihlaseny zo vsetkych troch miest...no ale este tu mame predsa expertiadu, takze nezufam ale dufam :)
Odpovědět0  0
rejdi (7) | 23.12.20070:29
Aha, tak prepac, to vies, jak som pocul svoje meno tak zavladli emocie a ruka vystartovala :­), okrem toho tam bola aj tak slusna tlacenica, jak v rannej MHD :­). Hej, to cislo zadaval do toho random losovaca. Ktory pocet to presne vyjadrovalo neviem ale z toho poctu sa losovalo.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 23.12.200715:07
Ne, 337 není číslo zastupující přihlášené ze všech tří měst. 337 lidí byli ti, kteří se přihlásili pouze buď do Bratislavy nebo se přihlásili bez určení města.

Vždyť v těch předchozích městech se losovalo z více lidí ­-> z toho je jasné, že 337 nemohlo být číslo zastupující úplně všechny.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 23.12.200716:20
Co na tom bylo zkorumpované? Nikomu nebylo předem jasné, že vyhraje, protože losování probíhalo podle generátoru náhodných čísel. To, že Vy ani Vaši kamarádi ­(přestože jich bylo 15­) nevyhráli, ještě neznamená, že jste neměli šanci na výhru ­(to samé by platilo i kdyby jich byla drtivá většina ze všech přítomných ­- losování v Praze jasně dokázalo, že i sebevíce mizivá pravděpodobnost výsledku ještě neznamená, že k němu zkrátka nemůže dojít­). Píšete, že se raději nebudete vyjadřovat a nechávat se oklamávat, ale přitom jste nás ­(SHW i NVIDII­) tím svým příspěvkem označil za podvodníky. Buď tedy mějte pádné argumenty, nebo přestaňte šířit pomluvy.

Ano, způsob losování nebyl zcela transparentní ­(osobně jsem už na prvopočátku navrhoval veřejný generátor náhodných čísel na random.org ­(který například používám už 2 roky pro losování výherců expertiád­), nicméně konečný způsob provedení už nebyl na mě a hlavně zajistit na místě v každém městě připojení k internetu by znamenalo minimálně další prodražení celé akce ­- teď si nejspíše řeknete něco jako: ­"vždyť to sponzorovala NVIDIE, ta má přece peněz jako želez­" ­- to je sice v zásadě pravda, ale na druhou stranu na každou akci je vždy stanoven nějaký rozpočet a původně se ve spojitosti s touto roadshow se soutěží o GF8800 GT ani nepočítalo. Posléze jsme se domluvili na tom, že do toho NVIDIA bude věnovat pro registrované čtenáře SHW 3 karty a když jsme viděli, jaký je o to zájem, rozhodli se lidé z českého zastoupení NVIDIE o věnování rovnou 6 karet ­(a musím podotknout, přestože to bude znít hodně ­"bláhově­", pouze z jejich dobré vůle, čímž se finanční náročnost celé akce zase o něco více zvýšila ­- ale tohle evidentně téměř nikoho nezajímá, což mě už ani nijak nepřekvapuje­). A pokud jde o losování pomocí lístečků z klobouku ­- co dodat, nejspíše se nikomu nechtělo tisknout­/psát­/stříhat přes 800 lístečků s čísly ­(svou účast na této roadshow ve svém profilu potvrdilo celkem přes 800 čtenářů SHW­), nicméně taky si myslím, že by to byl nejlepší způsob losování ­(přestože neodpovídá dnešní počítačové době :­-­)­).

Závěrem ­- toto bylo poprvé, co jsme byli do podobné akce ­(SHW­) zainteresování ­(i ze strany českého zastoupení NVIDIE to byla první obdobná zkušenost­) a vzhledem k tomu, že chybama se člověk učí ­(ne, skutečně nikdo učený z nebe nespadl­) lze předpokládat, že příště budeme mít podobnou akci lépe podchycenou ­(třeba dojde i na ono stříhání lístečků a tahání z klobouku, pokud to nebude sponzorovi připadat jako příliš ­"zastaralý­" způsob, který nejde s dobou :­-­)­).
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 23.12.200718:46
jj kazdopadne to bola dobra akcia a dakujem vam za tuto moznost.dufam ze este niekedy nieco taketo prebehne aj tu u nas v Bratislave a verim ze uz budete mat tie drobne nedostatky vychytane ...inak prajem vam vsetkym pekne prezitie vianocnych sviatkov­(bacha na kosti z kapra :D )
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 22.12.200718:37
no prave som dosiel domov z toho losovania v BA a prevlada sklamanie, proste takato sanca sa nevyskytuje kazdy den takze ma docela mrzi ze sa na mna neusmialo stastie.bolo tam asi 50 ludi cize sanca 1:25 ­(kedze su dve karty...no a kupodivu sa losovali len tri mena,prvy tam nebol a ty dalsi dvaja hej,takze to nebolo ani moc napinave...no ale co uz, dufam ze takychto akcii bude viac a vitazom gratulujem­(hajzli :­) )
Odpovědět0  0
rejdi (7) | 22.12.200718:43
Prave som sa odtial vratil a mam pocit, ze tych ludi bolo aj viac ako 50, by som povedal, ze mozno aj cez 100, takze som mal ­"pekelne­" stastie :­). Akurat rozmyslam, ze ci mi to utiahne zdroj a aj procak budem musiet nataktovat aby sa grafika neflakala. V kazdom pripade chcem podakovat SH za darcek pod stromcek. Crysis vyzeral na tych obrazovkach dobre hoc masiny ledva ledva stihali.
Odpovědět0  0
Mr. M (33) | 22.12.200719:22
toz gratz :­) inak co som skusal Crysis demo na svojej MSI 8800GT OC, tak 1680*1050 s AA 2x zvlada uplne v pohode. co sa zdroju tyka, zvladnut by to mala aj 400ka

jo a ked bude nabuduce niekto zase robit sutaz, tak nech si obstara aj mikrofon a vyuzije niektoru z tych zostav domaceho kina, co mali zapojene k PC, lebo s tym svojim hlaskom­-konipaskom ledva prekrical masiny na vyrobu pukancov :D
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 22.12.200722:06
no ja som to tak tipoval na tych 50 ludi...samozrejme stalo tam omnoho viac ludi, ale predpokladal som ze nie vsetci boli regnuty,podla mna tam boli sutaziaci aj s kamosmi a tak,a mozno ze aj nejaka cast z tych ludi boli len navstevnici kina a pozerali sa co sa tam deje,no neviem...ale cakal som ze tam bude menej ludi a dufal som ze sa mi jedna GTcka postasti alebo pri najmensom ze to bude aspon napinave, ale to losovanie prebehlo strasne rychlo takze ta iskierka nadeje rychlo vyhasla.no ale kazdopadne to bola dobra akcia­(mohli by byt aj castejsie­)aj ked radsej by som nastavil na tych kompoch nizsie rozlisenie a dal vsetko na high ako ked tam davali full HD rozlisenie­(btw taku telku by som bral :D ­) a niektore detaily dokonca na very high takze to vyzeralo skor jak slideshow a nie jak prezentacia najnovsej hry na spickovych pocitacoch...
Odpovědět0  0
rejdi (7) | 22.12.200722:23
No istu chvilu to mali na jednej zostave tak nastavene, nizsie rozlisko a vsetko naplno a aj to vyzeralo uplne inak a slo lepsie. Teraz ale neviem ci to vyzeralo uplne inak pre nastavenie monitora ­(farby boli viac vyrazne­) alebo to mozno bezalo v DX9 mode. Potom tam dali full rozlisko a vsetko na max a nesekalo to tak strasne ako som cakal. Slo to priblizne rovnako. Inak som sa trochu bavil s organizatormi o tych kompoch co tam mali a doslo aj k tomu, ze tie karty budu mat aj cez 90C a uz sa jeden z nich stihol na nich popalit. Ked som skusal s kamaratom ako moc teply vzduch ide z tych kompov, tak to ale nebolo tak strasne. No v kazdom pripade ­- viac takych akcii!
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 23.12.200716:45
Rád bych ještě i za sebe poblahopřál k výhře :­-­). Do budoucna se budeme snažit podobných akcí pro registrované čtenáře SHW realizovat více. Toto byla pouze první vlaštovka, nikoli výkřik do tmy :­-­).
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 20.12.200722:06
mam taku otazocku,musi tam clovek dojist osobne v den toho losovania aby mu odovzdali vyhru??alebo tam staci byt len regnuty ist tam trebars v iny den jak je losovanie a keby nahodou vyhral tak mu tu GTcku poslu...
Odpovědět0  0
MuFFin0 (11) | 20.12.200722:11
ou sry uz som sa docital vysie jak to vypadalo v Brne takze odpoved uz poznam...
Odpovědět0  0
rissiak (2) | 20.12.200711:12
chcem sa len spytat cca. o kolkej hodine sa bude losovat v BA???
dik
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 20.12.200717:53
Ved to más napísané v článku!

Losování výherců bude probíhat v následující dny vždy v 18:00:
Praha ­- 2.12
Brno ­- 15.12
Bratislava ­- 22.12
Odpovědět0  0
rissiak (2) | 20.12.200721:37
jaj...sory som si nevsimol...dik
Odpovědět0  0
WiFi47 | 21.12.200722:04
Ser na to! dobre? Ja chcem tu kartu, tak nech ta ani nenapadne tam liezt!
Odpovědět0  0
rock off snakeJ,.,. | 15.12.200711:42
Armáda a národ
Plukovník gen. štábu Emanuel Moravec


Veliká minulost a tíha přítomnosti. Je málo národů, kde vlast byla modlou tak zbož­- ňovanou a tak vznešenou, jak to bylo v československém národě před válkou světovou. Minulost, která vyprávěla o staré svobodě a o velikých činech předků, byla našemu lidu evangéliem víry a houževnatosti. Láska k domovině a hrdost na starou slávu se tu slučovaly v sebevědomí, které mělo v sobě cosi elegického. Nad zarputilým klidem to­- hoto přičinslivého lidu se vznášela tíseň spoutané duše, vězně ve vlastní zemi: cizí zákon a cizí pán. Vlasti, která připravuje život novým generacím, dává sílu práce. Hrozí­-li však nebezpečí, práce ustupuje boji. Příprava na tento boj o svobodu a svatá práva je v národech velikou školou charakteru a ušlechtilého odříkání. Tuto školu v dobře spra­- vovaných státech obstarává a obstarávala armáda.
Národ, který sám sobě nevládl, neměl ovšem ani vlastní armádu, která je oporou jeho svobod. Národ bez vlastního vojska byl a je národem nesvobodným. Národ ne­- svobodný však, který musí sloužit v cizím vojsku, je dvakrát sputaný. K našemu od­- poru k cizí nadvládě se pojil arci také odpor k vojenské službě, ke zbrani, k vojenským zvyklostem, poněvadž to všechno nebylo naše, nýbrž rakouské. Pokořený národ, který vzýval hrdiny svých dějin, vytvořil si vlastní vnitřní svět síly, své vojsko beze zbraně, své vůdce bez státní moci. Národ v sobě uzavřený se však dal mnoho unášet čistým citem, kritiku nahrazoval nenávistí. A tak lid, který se denně modlil, aby mu byl vrácen jeho stát, přivykl nesmiřitelnému odporu k státnímu ústrojí. Národ, který ssál sílu ze své slavné válečné minulosti, opovrhoval vojenským stavem. Revolučnost načichlá naivní anarchií a antimilitarismus přizdobený theoretisujícím pacifismem to byly pod­- statné složky naší politické citovosti, která se roku 1914 náhle musila odhodlat k činu. Měl­-li tento čin sklidit úspěch ­-­-­- vítězství, musil být cit neúprosně kontrolován chlad­- ným rozumem.
Od tužeb k revolučnímu činu. Toto revolucionářské a antimilitaristické založení v našem člověku musilo se projevit v okamžiku, kdy stát, jehož byl nuceným občanem, začal válčit a začal mu nařizovat největší oběti. Stát rakouský byl nám macechou a jeho armáda těžkou robotárnou. Revolta Čechoslováka se projevila nejprve v tom, že si přál porážky svých utlačovatelů a že hleděl, aby se co nejdříve dostal z řad rakousko­- uherské armády buď do týlu k svým anebo přes frontu k vojskům Dohody, k Rusům a Srbům. Nevěřilo se tehdy ve válku dlouhou. Síly dohodových vojsk byly idealisovány, přeceněny, hlavně u Ruska. Osvobození se bližilo. Ale národ nebyl na tuto chvíli při­- praven. Neměl vedení, které by se ujalo bez obtíží řízení svobodného státu, a neměl armády, která by ochranu nové svobody převzala.
Jednotlivci žijící v zahraničí nabízeli ihned svou pomoc Dohodě, vstupovali do jejích armád, následocvali je dobrovolní zajatci. Na spojenecké půdě vznikla slabá politická centra s nejasným anobe fantastickým programem. Obrat nastal, teprve když profesor T. G. Masaryk odešel do zahraničí a postavil se v čelo zahraniční Národní rady a začal pracovat o vybudování veliké revoluční armády, jíž se snažil získat uznání dohodových mocností, že náš národ bojující za svou svobodu je jejich plnoprávným spojenscem.
Bez veliké revoluční armády by se nebylo vymohlo u dohodových velmocí uznání československého národa jako národa spojeneckého. Bez T. G. Masaryka by nebylo bývalo veliké revoluční armády. Situace to bala zvláštní. Národ musí poslouchat ne­- přítele, zatím co jeho armáda s vůdcem je daleko v cizině a útočí na fronty nepřítele, 4 29

Odpovědět0  0
Ston3 (3) | 12.12.200723:19
Tak lidi nevíte náhodou kolik lidí bude asi tak v Brně?
popř. mohl by SHW zverejnit kolik lidí tam zrovna teď je přihlášených?
Odpovědět0  0
Kynio (5) | 15.12.200719:30
bylo jich tam málo..asi jen celkem do 50..malá skupinka..rozhodily 2 dvdčka hry crysis a pak vylosovali 2 lidi co dostali karty.Jinak hrát crysis na tom lcd a těch jejich mašinách muselo bejt utrpení..už jen když sem se na to díval jak je ten obraz trhanej tak se mi zvedal žaludek.
Odpovědět0  0
Nemonic (4) | 15.12.200720:00
Hm horsi misto vybrat nemohli, stejne tak nemohli snizit detaily na tom crysis ? chvilema to byl slideshow a nemyslim ze vubec ty fps lezly pres 20 fps. A taky si nVidia nemohla vzit aspon jeden reproduktor a mikrofon aby ten vyhlasujici byl slyset ? No nic, treba aspon na tom slovensku to poradne vychytaji
Odpovědět0  0
Ston3 (3) | 15.12.200721:09
Jinak ty hry co tam hazeli nebyly Crysis ale Hellgate London...
Taky pekna traparna, a vydel jsem toho poradatele jak tam hrabal do nasteveni toho Crysis a grafika nebyla ani na UltraHigh, ale jenom High.
A jeste se to sekalo :­-D
Odpovědět0  0
Kynio (5) | 15.12.200723:15
fakt jen HIGH?? tak to je haluz =D crysis je opravdu hodně nepovedená hra..hlavně děsně moc nevyladěná..toť můj názor..určitě se najde plno lidí co se mnou budou souhlasit =­))
Odpovědět0  0
Pavel Boček (403) | 15.12.200723:56
Crysis má mastný nároky, ale podle toho se měla NVIDIA zařídit a udělat mastnou sestavu tak, aby to zvládalo na VeryHigh, když chtějí mermomocí metrovou TV ;­) Např. víc karet.
Odpovědět0  0
Pavel Boček (403) | 15.12.200721:42
Gratulace vítězům :­) užijte si je a pokud možno, napište dojmy na fórum

doufám, že tentokrát nebudou závistivci napadat losování...
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 17.12.20078:32
kolik lidí vylosovali než rozdali ty karty?
já jen jestli jsem o to nepřišel... :P
Odpovědět0  0
makogrula (2) | 17.12.200714:15
no byli asi 2­-3 lidi vylosovani co nebyli na miste a tak se pokracovalo
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 17.12.200716:30
tak doufám, že jsem to nebyl já, protože to by mi jeblo... :P
co se tam vlastně losovalo­-jména?
Odpovědět0  0
Black Sabbath (1) | 17.12.200717:29
Jo, taky si říkám, jestli bych to byl já.....:D Úplně stejný myšlenky....Já jsem došel asi o půl hoďky pozdějš.
Odpovědět0  0
Snappy (3) | 20.12.200714:54
Diky za gratulaci!
Vsechny potencialni pochybovace a konspiratory musim opravdu ujistit, ze se v Brne ­(a nemam duvod pochybovat, ze by tomu bylo jinak i v Praze a nabuduce v Blave­) jednalo o nezmanipulovane losovani. Prijel jsem diky ucpane dalnici na misto losovani ­"tak tak­", opravdu by se dalo rict, ze za 5 minut 12, tedy pardon 18 :­-­) , podival se na konec prezentovani Crysis ­(podle me byla zvolena presprilis narocna konstalace velikosti zobrazovacich panelu a urovne detailu a tak se v nekterych pasazich ani na SLI 8800 Ultra bohuzel o plynulosti nedalo prilis hovorit­) a uz ocekaval losovani, ktere dopadne klasickym zpusobem, tedy ze nic nevyhraju a pojedu utratit penize za nakup pro rodinu a pojedu domu tech 30km zpet navic s dlouhym nosem. Ale opak byl pravdou a byl jsem vylosovan coby prvni vyherce. Druhy padl az asi na 4. pokus pote, co tri vylosovani nebyli pritomni. K nelibosti nekolika ucastniku losovani jsme oba meli OP :­-­) a tudiz potvrdili svou totoznost a bylo mozne predat ceny. Pred losovanim p.Stanek podotkl, ze k minulemu losovani byly vyhrady tykajici se zmanipulovanosti a tak to brnenske probehlo tak, ze pred losovanim samotnym rozhodil do plena 2 exemplare Hellgate: London a ti dva co je chytili, si je mohli nechat a pak kontrolovali korektnost losovani a hledani jmen v tabulce dle vylosovaneho cisla atd. Podle slov p.Stanka ma nVidia hodne partneru a tak pri kazdem losovani budou jako ceny karty od jineho vyrobce, v Praze to byl Asus a eVga, v Brne Xpertvision a Zotac. Na me pripadl Xpertvision. Rikam si, je to OK, cip je tam stejny, design a chladic zcela zjevne referencni nVidia, tak zadny problem. Nicmene bohuzel moje prvotni obavy ohledne znacky­(?­) Xpertvision se potvrdily a problem se vyskytl, dnes jsem s jeho podrobnym popisem oslovil zde nejvyse podepsaneho autora novinky a momentalne cekam na odpoved. Takze v ustech mam uz ne jenom sladkou, ale i ponekud zhorklou pilulku. Zatim ji polykam sam a uvidim jak to nakonec dopadne...
Odpovědět0  0
Pavel Boček (403) | 20.12.200722:23
Co je za problém...?

Jinak to o tom že jich mají hodně je vskutku úsměvná záležitost, vezmeme­-li v potaz, že údajně až 15 % karet v obchodech je naprosto mrtvých nebo alespoň poškozených.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 21.12.20077:29
Co je úsměvného na tom, že má NVIDIA hodně partnerů?

Pokud jde o problém s kartou, tak k tomu se musí vyjádřit z NVIDIE ­(nicméně teď budou Vánoce a konec roku, takže nelze od nikoho čekat okamžitou reakci­/řešení problémů­).
Odpovědět0  0
Snappy (3) | 23.12.200711:49
Takze jenom dodam, ze nVidia, tedy konkretne p.Stanek se zachoval skvele. V patek mi dal pres p.Polivku vedet, ze mu mam kartu dorucit, hodil jsem mu ji osobne, protoze jsem to mel pri ceste a vcera vecer po navratu z Blavy mi p.Stanek volal, ze ma kartu novou a ze se muzu zastavit. Tak jsem dnes ucinil a uz si opet prede v pocitaci :­-­) Crysis na ni vyzkousim ale az po novem roce :­-­)­)­)­)­)
Jeste jednou diky za prikladne reseni problemu panum Polivkovi a Stankovi!
Klidne svatky a pekny nasledujici rok vsem!
Odpovědět0  0
Snappy (3) | 21.12.200713:56
Nechtel jsem to moc komentovat, nez dostanu odpoved, ale uz ji mam a muzu prohlasit, ze jak pan Polivka tak pan Stanek se k tomu postavili opravdu profesionalne a chlapsky a vadnou kartu mam zaslat panu Stankovi a on ji vyreklamuje­/zjedna napravu. Tak pred tim opravdu smekam, hlavne proto, ze jsem trosku pochyboval o necem jako ­"reklamacni rizeni na darovanou­/vyhranou vec­" a pravda je, ze na veci z vyher se zaruka automaticky nevztahuje a zalezi pouze na dobre vuli sponzora, v tomto pripade ceskeho zastoupeni nVidie.

Problem byl ten, ze karta sice uzasne bezela ­(bez ironie­), srdce plesalo pri vysokych skore v 3D marcich :­-­) , ale pri pokusu o spusteni ­(paradoxne prave demoverze Crysis­), resp. v uvodnim ingame intru pred vyskokem z letadla se najednou pocitac vypl a s kartou uz nesel zapnout. Je to paradox a smula, ale to se proste stava, je to jenom hloupa elektronika, ktera holt nekdy nevi jak se ma chovat :­-­)

Takze nalada je opet dobra, z prislibu zjednani napravy jsem nadsen a velmi potesen, panum Polivkovi a Stankovi vsechna cest!!!
Odpovědět0  0
Ivoss (67) | 22.12.200719:00
Jo dík, aspoň zmizí to naštvání na mizernou distribuci a neschopnost dodávat.
Takže je to tak, že ještě není vypilován výrobní proces, a je dost zmetků, takže nemá cenu zatím zvyšovat produkci.
Odpovědět0  0
denyzkoo (5) | 6.12.200715:39
Tak som si prečítal názory jak to dopadlo v prvom losovaní, tak dúfam, že sa organizátori z nvidie poučili a spravia tie nasledujúce losovania prehľadnejšie. Napr. že budu dobre viditeľne, riadne označené lístky a že ukážu na kameru čísla a tak podobne....za tu náhodu pravdepodobne určite nemôžu ak to nebolo zmanipulované ,ale s tou prehľadnosťou to asi prepískli. Týmto chcem podnietiť aj pána Polívku aby dal nejakú odozvu chlapíkom z nvidie.
Odpovědět0  0
denyzkoo (5) | 6.12.200715:43
No čo už, darmo plakať nad rozliatym Rumom ­(umom­). :­-­) aspoň sa daktorí pobavili.
Odpovědět0  0
humbles (2) | 2.12.200721:37
Nechci si stěžovat, přijde mi to spíš jen úsměvné, a to že velmi.. Svět hardware sleduju už poměrně dlouho, nějaký rok, ale zaregistroval jsem se až včera, kvůli té soutěži, protože do Letňan jsem měl namířeno tak jako tak, taková menší vypočítavost, heh :­)­) Tak tedy ­- údajně bylo přihlášených 349 lidí, pokud jsem slyšel dobře, na místě bylo tak kolem stovky, určitě ne víc než třetina soutěžících. Už jen pravděpodobnost, že 2x po sobě vylosují někoho z přítomných, je malá, a že to ještě budou dva borci, které má losující hned vedle sebe.. :­)­) A že nebyli nějak zvlášť překvapeni, to je také úsměvné. No nic, dík pořadatelům za pobavení, naštěstí nejsem z těch, co by zuřili. A kdo ví, třeba opravdu statistika prostě dostala na frak :­) Každopádně dík za prezentaci Crysis, to byla parádička. Kolikpak ta mašinka, co to táhla, měla asi spotřebu? :)
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 2.12.200722:05
Před chvílí jsem s dotyčným z NVIDIE, který se na organizaci spolupodílel, mluvil a i je to zarazilo, že to vyhráli 2 lidé stojící poblíž ­(a to na poprvé­). Teď zkuste dát stranou konspirační teorie ­- pakliže byste byl v pozici toho pořadatele, který měl losování na starosti, a byli by vylosováni 2 lidé stojící poblíž ­- co měl dělat? Říci jim: ­"Sorry, ale stojíte moc blízko, karty vám nemůžu dát, protože by to bylo nápadné?­". Ano, je mi jasné, jak to prostě vypadá ­(ta pravděpodobnost je skutečně mizivá­), ale co s tím, když se tak prostě stane? Kdyby to skutečně chtěl někdo zmanipulovat, neudělal by to snad nějak nenápadněji, aby to nebylo na první pohled napadnutelné? Záměrné vylosování zmanipulované soutěže tak, jak k němu došlo, by provedl skutečně jedině idiot :­-­).
Odpovědět0  0
humbles (2) | 2.12.200722:19
Asi se s Vámi nedá, než jen souhlasit. Ale jak jsem už psal, je mi to celkem jedno, konspirační teorie nechám jiným, mě to přišlo úsměvné.. Škoda, škoda, že se tam jeden z nich neprodíral nebo tak nějak, takhle se obávám, že se ještě ozve hodně naštvaných lidí :­( Tak stane se, no.. Jinak s tou spotřebou tam přítomné mašiny, nemáte představu? :­) Každopádně Crysis.. jó, bude se muset upgradovat, tohle si chtě nechtě musím v dohledné době zahrát, přelomová hra, přinejmenším graficky.
Odpovědět0  0
SKunkTN (1) | 6.12.200721:19
Bohužel, ten pán z nVidie měl celkem blbou poznámku k tomu prvně vylosovanýmu klukovi, a to, cituji: ­" ....jsme se dohodli, že Tě vytáhnu až jako druhýho, takhle je to nápadný...
Věřím, že tam nebyl zlý úmysl, bohužel, lidi jsou konspiračná stvoření, proto u takovéhle ­"důležité­" soutěžě jsem byl překvapen, co to vypustil...
OK, nic se nestalo, pokuď to byl fixl, ať jim par...ům ty karty shoří, pokuď ne, hrejte na nich až do smrti...já si stejně koupím o trochu horšího, ale mnohem dostupnějšího Radeona 3870.
Odpovědět0  0
tralalacek (12) | 2.12.200719:11
Tak jelikoz si tady obcas neco prectu a bydlim vedle OC LetnanY prihlasil sem se, zasel se podivat...losovani rikal chlapek nevim kdo­(nepredstavil se­), lidi vzdadu nemohli nic slyset!!!!! kazdopadne losoval nejaky kolega schovany dole vedle nej neznamym zpusobem ne na monitoru aby to kazdej videl rekl proste dve cisla z 340 prihlasenych­(bylo tam stejne asi 150 lidi­) prvni cislo 16 pak 192...tech 150 lidi stalo okolo kazdopadne primo unej bylo tak 15 lidi logicky dalsi se mackali za sebou, samozrejme ze losovani trvalo 15 sekund­(oba vyherci ne moc prekvapive stali po levici a druhej po pravici!!!! primo unej!!§ :­)­)­) ok kdyby meto nevzalo 30 minut zivota tak sem i nasranej takhle sem se aspon zasmal...PRO PRIPADNE NAVSTEVNIKY BRNA NEBO OSTRAVY VYSERTE SE NATO, KDO NEMA MOZNOST ZAHRAT SI TUHLE HRU TAK AT SITO PUSTEJ NA YOUTUBE NEBO JDOU KE KAMOSOJ LEPSI NEZ SE MACKAT V OBCHODAKU A KOUKAT JAK TO HRAJE NEJAKEJ AMATER od nvidie nebo nejaky dite cositam vystoji hodinu frontu!!...A KDO SI MYSLI ZE VYHRAJE TAK AT SI HLEDA KONTAKTY V REDAKCI, U PORADATELU AKCE NEBO PRIMO U SPONZORA KDO TAM TY KARTY HODIL...:­)­) mejte se a smejte se!!!! Ondras
Odpovědět0  0
Juraz (1) | 2.12.200719:29
jj, byl jsem tam taky, ta soutez pekne smrdi!!! Mam pocit ze ty dva kluci co to vyhrali ani nebyli moc prekvapeny, ackoli ja bych jasal...
Odpovědět0  0
KrisCZ (1) | 2.12.200719:36
naprosto souhlasim
ja osobne jsem stal spis dal nez bliz takze jsem toho moc nevidel ani neslysel ale ze losovani probehlo behem pul minuty muzu potvrtit a vyherci nevypadali moc nadsene
nerikam ze to byl podvod ale to co se tam odehralo moc verohodnosti nvidii nedalo
Odpovědět0  0
Purypunt (1) | 2.12.200719:40
JJ presne tak zavani to fakt hodne a ze by to byla nahoda se mi faakt nezda jako kdyby tam stal jen jeden z nich a dalsi by se musel pro vyhru prodrat tak jeste ok ale tohle je fakt hodne komicky =­) priste at si delaj srandu z nekoho jinyho=(
Odpovědět0  0
maxom (1) | 2.12.200720:13
ano, my vsichni co jsme tam byli, jsme naivni :­) losovani bylo ale opravdu nejake cudne, odnekud vytahli dve cisla a odnekud neco nekdo precetl... hehe
Odpovědět0  0
deader (2) | 2.12.200720:19
peknej podvudek na vsechny pritomne, krom tech 2 vyhercu co to meli domluvene.
Odpovědět0  0
cheysuli (18) | 2.12.200720:18
S naprosto klidným svědomím můžu prohlásit že to nebylo nijak zmanipulovaný, ten chlápek od NVIDIE říkal že nemá moc silnej hlas takže možná nebude vzadu slyšet, a to losování skutečně probíhalo na monitoru naprosto přehledně. Bohužel jen pro ty co stály vepředu...
Odpovědět0  0
fixlik (1) | 2.12.200720:20
Byl jsem tam taky, trosku vic v popredi a fsechno muzu potvrdit :­-­))
Odpovědět0  0
Mr. M (33) | 2.12.200720:25
+cheysuli> ze vy dva jste ti borci, co stali jeden po levici a druhy po pravici? :­))
Odpovědět0  0
Mechanus (22) | 2.12.200720:40
Roztomile ­- cheysulli, fixlik ­- registrace zalozena 26.11.2007. A veeeelmi verohodne kdyz vyhraji dva ­"borci­" co se nikdy nezucastnili expertiady a neprispivali ­(pravdepodobne­) nikam.
Odpovědět0  0
rousini (65) | 2.12.200720:49
Já sijen přihřeju polívčičku. Tady v dredu je můj příspěvek už asi 3 dny. Napsal jsem tam, že jsem dost velký na to, abych věřil na Ježíška. Kdo umí číst mezi řádky...
Čejsulu ani Fixlíka jsem na fóru jaktěživ nezaregistroval...
Vy ostatní nebuďte smutní a když vám někdo bude chtít dát něco za darmo, tak buďte ve střehu.
Odpovědět0  0
cheysuli (18) | 2.12.200721:15
jo to máš pravdu, na zdejší forum nechodim, registrovanej sem par dní a to poslední expertiádě. podívej se na datum a kdy byla zveřejněná soutěž o ty karty... ale tenhle server znám už sakra dlouho
Odpovědět0  0
deader (2) | 2.12.200721:19
cheysuli malej cheater...ty si ten v tom cernym triku nvidia co to losoval ne ? :D
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 2.12.200721:56
Sice jsem na losování nebyl, nicméně opravdu nevidím důvod pro to, aby lidé pořádající toto roadshow ­(respektive konkrétně odpovídající lidé z NVIDIE­) se s někým předem domlouvali na tom, že ho jako ­(navíc před desítkami přihlížejících lidí­) vylosují, aby mu mohli dát kartu za 6K ­- vždyť už jen ta představa je postavená na hlavu. Nevím, jak to tam vypadalo, ale za sebe mohu říci, že včera večer mi volali, abych jim už poslal seznam přihlášených ­(abych jej pak neposílal na poslední chvíli­) ­- chtěli jej už mít pro jistotu k dispozici. Pokud by losování bylo nějak domluvené, neměli by přece důvod mě o ten seznam uhánět. A pokud skutečně vyhráli 2 lidé stojící blízko u sebe ­- co na to říct. Našich expertiád se účastní stovky čtenářů a už 2x vyhráli 2 členové našeho fóra, kteří jsou na našem fóru ­"provaření­" ­(pravděpodobnost, že by 2x vyhráli stálí diskutéři je taky poměrně malá­). A k těm novým registracím ­- relativně dost lidí se u nás registrovalo až v pozdější době jen kvůli účasti v soutěžích ­- na tom bych tedy nic podezřelého neviděl.
Odpovědět0  0
tralalacek (12) | 2.12.200722:51
Zdravim :­) Jen k reakci...Ja sam sem delal par soutezi pro O2 atd...bud porada celou akci nejaka agentura ktera sezene i hostesky na rozdavani letaku atd dostanou plan co maj udelat a to udelaj, kontrola zadna­(takze napriklad znamej z nejmenovaneho radia pravidelne losne listky na nejakej koncert a zavola prave nato cislo ktere potrebuje :­)­) jen priklad...losovani je vzdy citliva zalezitost a kdo tam byl potvrdi ze to bylo vice nez usmevne...nejde jen otu nahodu ale i oto ze ten clovek drzel ty vase seznamy a druhej kterej nebyl videt­(teda byl jen pro deset lidi unej­) rekl dve cisla a pripraveny kluci hned vedle bez jakehokoliv prekvapeni berou cenu...lidi od nvidie...myslite ze tyhle promoakce delaj lidi od nvidie? dela to vzdy nekdo z te spolecnosti a lidi z nejake agentury...vetsinou kdyz se hodi takhle nejaka cena jeto domluveny mezi znamejma...kdyz chtej neco udelat prukazne tak se musej soustredit na ono losovani!! chapu ale ze zato sh nemuze a nema stim nic spolecneho...pic
Odpovědět0  0
XUnicorn (4) | 2.12.200722:56
No ten chlapek co tam mluvil, omlouval se za to ze to neurve a rikal vyherce byl sef ceske casti NVidie.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 2.12.200723:19
V tomto případě tuto soutěž ­(ani její losování­) neměla na starosti nějaká agentura, ale zaměstnanci NVIDIE ­(a ti skutečně nemají zapotřebí se s někým potaji domlouvat, aby mu mohli dát kartu za 6K­).

K tomu losování ­- prostě se tak stalo a výherci prý zase tak nepřekvapení nebyli, takže nevím. Protože není videozáznam, je to evidentně věc názoru. Jediné řešení, aby to bylo zcela průhledné, by bylo snad jedině následující: mít mísu s lístečky s čísly, z které by se losovalo ­(ideálně někdo náhodně vybraný z diváků­), přičemž by tam byl zveřejněný seznam přihlášených, aby se v případě vylosovaného lístku mohli všichni podívat na to, komu ono číslo patří. Jakékoli automatické losování je možné zpochybnit. Nevím ale, zda by zveřejnění seznamu s pravými jmény zase někomu nevadilo... ­(lidé jsou různí­).
Odpovědět0  0
Ivoss (67) | 22.12.200718:50
Veřejně vyvěšenej seznam není třeba.
Ten jen znemožňuje podvod ve stylu, že mají všichni lidi číslo 150, a nastrčení v ruksaku kartičky 1­-149, ale to si lidi skontrolují sami, když stojí všichni na jednom místě.
Stačí ukázání, že se do klobouku nasype ze stolu vystavených 150 čísel, a někdo v krátkým triku s čistýma rukama vytáhne bez zdržování 2 čísla.
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 22.12.200719:29
Nikoli blbost, ale fakt. Aby to bylo skutečně průhledné a nedalo se to jakkoli zpochybnit nebo napadnout, musel by být veřejně vyvěšen seznam všech, kteří jsou do losování zahrnuti + jejich pořadová čísla. Bez toho si nikdo nemůže být 100% jist, že všichni měli stejnou šanci na vylosování. Bez vyvěšení seznamu by sice bylo průhledné a nezpochybnitelné losování čísel, nicméně chyběla by ona jistota, že číslo 123 = jeden jediný člověk a že všichni tedy měli stejnou šanci na výhru.

To s těmi nastrčenými kartičkami v ruksaku jsem nepochopil ­- ono číslo je přiděleno na základě registrace na SHW. Nešlo by tedy například to, že by se všem rozdaly náhodně určité kartičky obsahující pořadové číslo a z duplicitních k těm, které by byly rozdány, by se posléze z klobouku losovalo ­- to by pak sice průhledné bylo ­(kdo by měl duplicitu k vylosované kartě­/číslu by vyhrál­), nicméně v takovém případě by musel každý, kdo by na losování přišel, prokázat svou totožnost a registraci na SHW ­(protože šanci na výhru měli pouze registrovaní na SHW, nikoli náhodní kolemdoucí­) ­-> samotné losování by se tím dost zkomplikovalo a obávám se, že ne každý by byl ochoten se legitimovat jen pro účely účasti na losování.
Odpovědět0  0
XUnicorn (4) | 2.12.200722:54
Nebylo to zmanipulovane­(bavil sem se tam s kamaradem ktery tam dela pro ProGamers a rikal ve vtipu ze premysleli jestli by to neslo nejak udelat aby to vyhrali oni :D, ale pry je software primo od NVidia CZ­) ale kazdopadne zarazejici to bylo, 2 kluci pobliz organizatora a navic odchazeli spolu jeste s asi 2 dalsimi kamarady ;p
Odpovědět0  0
XUnicorn (4) | 2.12.200713:17
Bude mozne na miste KOUPIT karty 8800GT ?
Odpovědět0  0
Nateo (2) | 1.12.200717:03
Ahoj chci se zeptat jestli, kdybych to nestich a neúčastnil se losováný dá se nejak predem omluvyt či nikoli?
dekuji Nateo
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 1.12.200717:10
A k čomu by to bolo? Proste ak tam nebudeš, losuje sa znova.
Odpovědět0  0
Nateo (2) | 2.12.200710:12
jaj len som to chcel vedieť dík
Odpovědět0  0
Vagi (31) | 30.11.200718:12
Beru tuhle soutěž spíš jako výsměch zákazníkům...papírově jsou tyto karty ­(GF8800GT­) na trhu už celkem dlouho...a kolikpak jich je v našich obchodech? Všude kam kouknu ­- dodací lhůta neznámá! Ať jde nVidia a jejich marketing někam!
Odpovědět0  0
Mr. M (33) | 30.11.200718:20
nj, takhle se na ne muzes alespon podivat ­(a dokonce vyhrat!­), kdyz uz si je nemuzes koupit :­) Kocourkov hadr..
Odpovědět0  0
Vagi (31) | 30.11.200718:23
Dělaj z lidí akorát idioty...
Odpovědět0  0
Mr. M (33) | 1.12.200718:31
heh, tak vcera vecer se mi povedlo online ulovit jeden jediny kousek skladem z jednoho PC obchodu, v pondeli by mel byt doma :)
Odpovědět0  0
Vagi (31) | 1.12.200718:58
Šťastný to člověk :­-)
Odpovědět0  0
vodic (56) | 2.12.200712:00
Co to placas? Do obchodu jich chodi desitky tydne, ale kdyz jsou stovky cekatelu, tak je jasne, ze to chvili trva. Je snadne vydat mizernou kartu, kterou nikdo nechce ­(ATI 2900 nebo 8600GTS­) a pak se vytahovat, ze je jich v obchodech dost. Je logicke, ze nejzadanejsi karta nebude ani mesic po uvedeni bezne k dostani. Dost dobre nejde behem tydne vyrobit 10mil. ks, aby se pokryla celosvetova poptavka. Tohle neni zadne nezvladnuti nVidie, ale normalni trzni system. Nebo bys snad chtel, aby se karty 3 mesice vyrabely na sklad, aby jich pak bylo dostatek ? Chce to zapnout mozek.
Odpovědět0  0
Vagi (31) | 2.12.200716:51
Já mozek, na rozdíl od někoho používám! Prostě si přiznejme, že to s vydáním GF8800GT nVidia podcenila...vypustit pro začátek do světa cca 50tisíc kousků...to hovoří za vše.
Odpovědět0  0
makogrula (2) | 30.11.200713:39
nemohl by se zvysit pocet karet v soutezi na cislo jakym je pocet lidi kteri nahlasili ucast?
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 30.11.200713:56
Návrh je to vskutku zajímavý... zkusím jej přednést :­-­).
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 3.12.200710:35
mno a nebo by mohly karty stát tolik tisíc, kolik mají výstupů, že? takže karty se dvěma výstupy by stály dva tisíce a podobný... to bych bral...... uff :(
Odpovědět0  0
Tweedy (4) | 30.11.200712:51
kolik lidi se tak odhadem zucastni v Praze? dozvime se v tu sobotu ve tri kolik lidi se registrovalo?
Odpovědět0  0
rousini (65) | 30.11.200713:11
Hele Tweedy, lepší by bylo, kdyby vylosování proběhlo před samotnou roadshow a výherce by byl obeznámen, aby si pro kartu přijel. Myslíš, že by na takovou roadshow přišel ještě někdo, aby zatleskal výherci???

Já bych nechtěl pouštět chmury, ale jsem už dost velkej, abych věřil na Ježíška, takže se asi štrachat do Práglu nebudu. I když zapařit Crysis na SLI 8800GT ???
Odpovědět0  0
Tweedy (4) | 30.11.200713:26
ja to naprosto chapu, jen me zajimalo kolik cca lidi se zucastni, nemam odhad jestli se bude jednat o stovky ci desitky. S tim práve az zalezi to jestli se tam štrachat..;)
Odpovědět0  0
...... | 30.11.200714:18
vo to jim asi právě jde, ne? aby se tam narvalo co nejvíc lidí a aby si mysleli, že ta karta je nějak extra supr, když tomu právě tak vůbec není, když je drtěj nový ati karty
Odpovědět0  0
cml11 (419) | 30.11.200714:48
Tak ona supr určitě je.Zvlášť zadarmo by to byl extra kauf:)
Odpovědět0  0
...... | 30.11.200714:56
to asi jako jediný
Odpovědět0  0
tralalacek (12) | 30.11.200723:51
ati drti ledatak sama sebe...nvidia si v prodejnosti dava ati s prstem v nose...trosku se informuj...
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 3.12.200710:15
jak je to teda s těma grafikama... podle testů jsou 88GTčka fakt pozadu a to počínaje 1950kou PROčkem...
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 3.12.200710:23
Zobuď sa a začni rozlišovať 8800GT od 8600GT.
Odpovědět0  0
M@jkl (130) | 3.12.200710:43
jaj, chybyčka... budu si holt muset měnit rozlišení, blbě se mi to tu čte.. pardon :(
Odpovědět0  0
k8 | 30.11.20076:56
Skvělý, že jste zúžili možnost výhry jenom na obyvatele dvou měst v republice, to je opravdu soutěž jak má být :(
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 30.11.20077:01
???

Primárně se jedná o roadshow NVIDIE v duchu Crysis. Pořadatelům této akce jde samozřejmě o to, aby se jí zúčastnilo pokud možno co nejvíce lidí ­- proto jako bonus mezi těmi, co se zúčastní a jsou registrovanými čtenáři SHW, vyhraje v každém městě jeden člověk grafickou kartu. Co je na tom k nepochopení?
Odpovědět0  0
Schmako (5) | 30.11.20079:59
To by se pak ta akce musela jmenovat ­"soutěž nVidie pro čtenáře SHW­" a to se nejmenuje, takže jsme rádi, že se vůbec SHW podařilo smluvit takovou pěknou soutěž.
Odpovědět0  0
Matteas. | 29.11.200721:42
No a kdy se to bude losovat v Praze? V neděli? Ale v kolik? Neděle je dost širokej pojem a zrovna čekat od rána do večera na losování se mi nechce.
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 29.11.200721:52
Čo tak si najprv prečítať článok? Je to tam zvýraznené tučným písmom :­-)
Odpovědět0  0
matteas (2) | 30.11.200715:34
Určení 14­-21 mi nepřijde zrovna dostačující.
Odpovědět0  0
Fikus Kukis (136) | 30.11.200715:40
ROFL ... skús to znova. Začni pri nadpise ­"Kdy se bude losovat?­"
Držím ti palce, ty to určite zvládneš.
Odpovědět0  0
matteas (2) | 30.11.200716:16
To bolelo XDD Díky za trpělivost XD
Odpovědět0  0
Dodo677 (2) | 29.11.200718:25
.....když se přihlásím tak musím jet na všechny 3 roadshow kdyby mě náhodou vylosovali...?!...nebo je to automaticky na nejbližší akci k mém u bydlišti...?!....protože když to tak vezmu....nevyplatí se mi to...to co bych projel­/pravděpodobnost že vylosují zrovna mě...to mi příjde hafo haluz...
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 29.11.200718:34
Když se přihlásíte, budete zařazen do losování. Abyste ale skutečně mohl cenu získat, musel byste být na akci v danou dobu v daném městě zrovna fyzicky přítomný ­(pokud byste byl vylosován­). Pokud byste byl vylosován ve městě, kde nebudete, tak nic nevyhráváte, avšak stále byste měl šanci v dalším městě...
Odpovědět0  0
1  2  
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.