reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Šestý ročník Data Storage Workshop se blíží

24.8.2011, Jan Vítek, aktualita
Šestý ročník Data Storage Workshop se blíží
Především o správě dat ve virtuálním prostředí a úsporách energie bude konference Data Storage Workshop 2011, která se koná 20. září 2011 v OKsystem Business Center v Praze Na Pankráci. Jeho účastníci se mohou těšit na setkání s významnými...
Především o správě dat ve virtuálním prostředí a úsporách energie bude konference Data Storage Workshop 2011, která se koná 20. září 2011 v OKsystem Business Center v Praze Na Pankráci.



Jeho účastníci se mohou těšit na setkání s významnými firmami na trhu, přehlídku služeb a produktů pro bezpečnost, důvěryhodnost a dostupnost dat a citlivých informací, které jsou ukládané na firemní servery. A opět tu bude i řada praktických ukázek představovaných technologií a navíc i výstava, kde budou návštěvníci moci diskutovat s IT odborníky.

Program bude zahájen přednáškou Tomáše Bezoušky (prezident Information and Records Management Society) o účelném využití nástrojů pro správu dokumentů a dat a koncepci vzdělávání specialistů a manažerů v této oblasti. Generální partner konference Schneider Electric se bude zabývat infrastrukturou datových center, jejich energetickou efektivitou a monitorovacím systémem od APC a Michal Klimeš (výkonný ředitel pro střední a východní Evropu, SGI) se bude věnovat úsporám energie při dlouhodobé archivaci nestrukturovaných souborových dat.

Další účastníci budou následovat, o čemž si můžete počíst na webu konference (viz zdroj).

Zdroj: TZ DSW
reklama