reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Sony Ericsson Xperia X3 dostala do vínku Google Android, nikoli Windows Mobile

23.7.2009, Pavel Bureš, aktualita
Sony Ericsson Xperia X3 dostala do vínku Google Android, nikoli Windows Mobile
Přestože to Sony Ericsson oficiálně ještě nepotvrdil, Internetem již několik dní koluje šeptanda a renomovaný e-shop Expansys dokonce přinesl kompletní specifikaci včetně detailních fotografií, takže můžeme soudit, že další z populárních...
Přestože to Sony Ericsson oficiálně ještě nepotvrdil, Internetem již několik dní koluje šeptanda a renomovaný e-shop Expansys dokonce přinesl kompletní specifikaci včetně detailních fotografií, takže můžeme soudit, že další z populárních Xperií bude využívat opravdu Google Android a nikoli operační systém společnosti Microsoft, kterým disponovala první verze. Připravovaná Xperia X3 se pokusí zaujmout např. velkým 4" dotekovým displejem o rozlišení 800 x 480 obrazových bodů, nechybí ani 8 Mpix fotoaparát s automatickým zaostřováním, LED diodou a funkcí stabilizace obrazu.



Sony Ericsson Xperia X3 pracuje v GSM sítích na frekvencích 850, 900, 1800 a 1900 MHz, nechybí ani rychlé datové přenosy v podání HSDPA a HSUPA. Z dalších parametrů zájemce snad potěší A-GPS přijímač, Bluetooth 2.1 a bezdrátová síť 802.11g a 3,5 mm zvukový výstup. Je docela škoda, že zmizela klávesnice, z Xperie se tak stal jen další z mnoha přístrojů, které vzhledově kopírují Apple iPhone, byť se jedná o smartphone s relativně zajímavými parametry (fotoaparát, rozlišení displeje…), které jsme už mohli vidět u jiných zařízení.

Zdroj: Expansys, the unwired
reklama