reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
25.9.2002, Vladimír Dolejš, článek
Rok po úspěšném uvedení zvukové karty Soundblaster Audigy přichází firma Creative s novou verzí Soundblaster Audigy 2. Jaká vylepšení nám přináší se dozvíte v článku.
Nuttie | 10.1.200519:22
Zdravim vsechny v diskuzi.Mate nekdo zkusenost ze zvukarnou od creativu Audigy 2 NX externi­-klasika­-nemyslim tu do notebooku PCMCI.Hlavne me zajimaji MIDI jak jsou na tom s podporou.Budu rad i za ostatni veci o tyhle zvukovce co se o ni nikde nepisou..
Odpovědět0  0
RickDevon | 7.12.201019:30
Zdravim, dostal sem darem Audigy 2 eX platinum ­(tvrdí dárce­), já tam nikde žádný nápis platinum nenašel a celkově to vypadá jako obyč verze, teda podle obrázků. I když některý odkazy zase vypadaj, jako že to platinum je, tak nevim. Každopádně ji mám bez dálkového ovládání. Zapojil sem do ní svoje zhruba 8 let starý 5.1 od Geniusu a nemůžu rozběhat centr, woofer a zadní satelity. Když ale spustim test, tak hrajou všechny jak vyšitý. Ovladače sem si stáhnul přímo od Creative ­(OS W7­), sluchátka hrajou v pohodě, jen mikrofon nejde, vyzkoušel sem tři. Tak jestli byste někdo věděli, co s tim, budu rád, když se podělíte o svoje vědomosti.
PS: rady typu kup si jinou zvukovku si nechte pro sebe, dík :­)
PPS:e­-mail: rickdevon@seznam.cz
Odpovědět0  0
Martin Sk | 11.4.200313:57

Kupil som si ju predvcerom a je to bomba. Vazne cakal som zmenu ale takuto teda nie. Mal som Live!5.1 potom Nforce2 integrovanú ale Audigy2 je iny svet. Ked som tam pustil kvalitne nahravky jazzu a bluesu tak som nechapal co dokazu moje Creative 2200 zahrat. THX maju zasluzene. Mne neide o funkcie ale o kvalitu a to spominany Hercules nema.

Odpovědět0  0
jwj | 28.1.200320:22

Nevím, jestli už není pozdě, ale rád požádal kohokoliv o pomoc. Koupil jsem si Audigy 2 a teď sháním nějakou kvalitní redukci mono-jack => RCA (CINCH) na digitální propojení s externím DD receiverem. Samozřejmě se to dá sesmolit pájkou, ale mě spíš zajímá nějaká kvalitní redukce s pozlacenými kontakty. Neznáte někdo nějakou firmu nebo obchod, kde by se taková věc dala sehnat? Creative tohle u karet nedodává (hajzlové), vlastně nechápu, proč na kartě není rovnou koax. výstup. Díky za pomoc.

Odpovědět0  0
Jozkey | 4.3.200314:37

Z tvojim PS nemozem suhlasit, pretoze podla mojich skusenosti Creative LIVE a AUDIGY hraju kvalitne. Bohuzial rozsirenie Platinum neposkytuje to co som ocakaval (a nie len ja) a sice viacstopy zaznam v realnom case. To nepodporuje ani Teratec DMX Fire, ani Hercules DigiFire, co su zrovnatelne karty. Takze ak potrebujem kartu do maleho studia, musim tak ci tak investovat do riesenia typu Midiman Delta, atd

Odpovědět0  0
Martin | 10.1.200315:25

No nevím, ale opravdu chcete připoji tyhle plastové šuškátka ke zvukovce s certifikátem THX. To bych si představoval opravdu něco jiného. Mimochodem při svém pátrání jsem ješte nenarazil na bedýnky, které by bylo vhodné k této zvukovce připojit.

Odpovědět0  0
COSA NOSTRA | 14.12.200219:36

Proboha o co vám jde??? Prostě creative je úspěšnější, proto se o ní i více píše!!!! Je něco jako microsoft, windows (krom XP) jsou nejinzerovanější a nejslavnější a taky nejnestabilnější operační systémy, Linux je víceméně opak, tak pro se sakra víc píše o Windowsech???? PROTOŽE MICROSOFT MÁ SKVĚLOU POLITIKU!!!! A tak je to se vším! Já jsem spokojený se svou SB Live! a vůbec si nestěžuji!!! Zvuk je z toho nádhernej... a stojí tisícovku...

Odpovědět0  0
Honza | 25.9.200217:40

Tak by jsme asi meli jasat,ale sklamu Vas , protoze ja nebudu. Proc se porad mluvi jen o creative????????? copak je to tak uzasne ze ma ted "uz" zvuk 6.1 - a co takhle Hercules Game Theater XP 7.1 nebo Hercules DigiFire 7.1 ty maji 7.1 zvuk a o nich se nikde ani nemukne. Ja Creative nechci, ja bych radis Hercules - PROSIM PROSIM o nejakou slusnou recenzi a srovani THX.

Odpovědět0  0
fanab | 25.9.200222:38

Možná, že nějaký no-name hraje líp než Creative ale jak je na tom s podporou (drivery, aktualizace atp.)?????????

Odpovědět0  0
Fido | 25.9.200217:30

Zajímá mne jak to byde vypadat s cenou Audigy 1? Mohu očekávat pokles? Měl bych o tuto kartu zájem, ale cena by mohla být nižší...

Odpovědět0  0
marek | 25.9.200217:21

Dalsi ubohe DSP od creative .... jeste ze uz tak moc nezduraznuje ze je 3D, protoze do opravdove 3D zvukove karty (jako jsou napr. s chipem Aureal Vortex2) ma opravdu daleko ...

Odpovědět0  0
Pheonix 2 | 25.9.200216:27

Myslim, ze Creative zaspala dobu, to co povazuji za novinku, jine spolecnosti uz davno maji. Maji daleko lepsi produkty napr. spolecnosti Yamaha, Philips ..( kvalita, normy, podpora ). Jelikoz Creative vymyslela standart a tim se proslavila, plati se ted za znacku a ja nechci platit za znacku, ale za kvalitu ( coz u jinych firem tomu tak je ). PS: lecktery noname hraje lip nez zvukovka od Creative.

Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.