reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
13.3.2023, Karel Polívka, soutěž
Máte rádi svět herní série Fallout? Chtěli jste si někdy zahrát nejnovější díl Fallout 76? Máte smysl pro humor a bohatou fantazii? Víte, co se skrývá pod označením "mem"? Pokud odpovědi na všechny položené otázky zní ano, nepřehlédněte tuto soutěž!
KD25 (1) | 7.3.202313:16
Odpovědět1  0
Karel Polívka (1065) | 7.3.202322:35
Potvrzuji přijetí memu do soutěže :­-)
Odpovědět0  0
631275 (287) | 6.3.202311:38
Sedmdesát šestka je mem sám o sobě.
Mem na téma fallout vypadá nějak takto: https:­/­/9gag.com­/search?query=fallout

A nebo moderně ­- kdo cche trollit, vezme video níž a udělá z něj gif bez zvuku.
The fall fo 76 od Internet Historian: https:­/­/www.youtube.com­/watch?v=kjyeCdd­-dl8


Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 6.3.202322:53
Názory na Fallout 76 jsou různé. Ale ono dost záleží, k jakému stádiu hry z hlediska jejího života se ten názor vztahuje. Po vydání mi ta hra přišla taky nudná a prázdná a nezvykle brzy mě omrzela ­(na to, že jde o Fallout­). Ale jakmile vyšel o rok a půl později velký obsahový update s názvem ­"Wastelanders­", tu hru to celkově výrazně vylepšilo ­- ten update mi už dal to, co od her ze světa Falloutu očekávám. O mnoha následných menších updatech ani nemluvě. Takže to bylo ze začátku hodně slabé a velké zklamání, ale časem se to u mě změnilo na spokojenost ­(přestože samozřejmě plno věcí by šlo udělat ještě lépe, abych byl jako fanoušek série ještě více spokojený, ale chci zde zdůraznit ten hodně velký rozdíl stavu­/obsahové náplně hry po jejím vydání a dnes­): https:­/­/gamerant.com­/fallout­-76­-wastelanders­-dlc­-best­-additions/
Odpovědět0  0
631275 (287) | 9.3.202312:48
Já 76 hrál od začátku až do letoška. Jsem vlastník powerarmor edice. Jo, mám hlemu a jo, bethesda mi pak poslal plátěný vak místo toho plastiku.
FO76 jsem přestal hrát potom, co vyšel Pitt. Takže já si hru užil. Miloval jsme NW, dokonce znám důvod, proč byl mód ze hry odstraněn, měl jsem k dispozici i testovací build od fandů, co se pokoušeli NV zprovoznit... ale to že máme něco rádi neznamená, že budeme nekriticky přehlížet chyby.

Moje narážky byla na to, že hra vyšla v děsném stavu a díky tomu, že to byl vlastně multiplayer, tak nebyla možnost samodomo oprav. A budoucí patche stejnou měrou problémy přidávaly, jako je ubíraly.

Byl bych určitě schopný vyplodit nespočet memů na téma ­"ti co vědí­" vs ­"ti co nevědí­" na téma legacy, cricket lvl99, behemot v settlementu, chlápek v powerarmoru s plazmou na střeše whitespring station, pohled na dveře black mountain ordnance, příjímač do bratrstva pro char na levlu 2500 nebo jen dát screenshoty se zábavnými bugy. Případně hezký closeup na jedno konkrétní křéví nad Morgantownem :­)
Ale mám doma 4kopie hry ­(hráli jsme celá rodina­), tak nechám možnost výhry dalším :)
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 9.3.202317:29
Rozhodnutí odstranit NW mě taky naštvalo. Gunplay mají mnohé jiné BR hry sice výrazně lepší, ale NW byl hodně specifický, a to tak, že mi sednul. Jinak Fallout Worlds jsem ani jednou nevyzkoušel, vůbec mě to neláká. Pokud jde o Pitt a Expedice, ty mě moc nebaví. Ale s rozšířeními Wastelanders, Steel Dawn a Steel Reign jsem byl hodně spokojený. Škoda, že nějakých nových dějových rozšíření tohoto typu, kde by byly série na sebe navazujících questů, se už nejspíše asi nedočkáme. Ale pokud by se chtěl někdo do Falloutu 76 ponořit poprvé až teď a chtěl by si projet všechny dosavadní questy, bude mít celkem dost co dělat. Jinak samozřejmě Radiation Rumble a Eviction Notice rulez :­-)
Odpovědět0  0
Derryk (215) | 6.3.20237:51
Co je to ten mem? Na odkazované CZ wiki je uvedeno, že např. „Já bych všechny ty internety a počítače zakázala“. Ale tady se chce nějaký obrázek?. Nebyly by nějaké ukázky?
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 6.3.20238:00
https:­/­/www.reddit.com­/r­/memes­/

Nebo se podívejte rovnou na ten mem generátor, na který je v článku odkaz: https:­/­/imgflip.com­/memegenerator

Případně Google najde po zadání ­"meme­" nebo ­"mem­" nespočetně příkladů, pokud si v něm překliknete na zobrazení obrázků.

Pár námi vytvořených obrázkových memů máme i na naší stránce na FB: https:­/­/www.facebook.com­/Svethardware.cz­/photos
Odpovědět0  0
Karel Polívka (1065) | 6.3.20238:06
Přidal jsem tyto odkazy přímo do článku.
Odpovědět0  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.