reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Soutěž s RIDEA distribution - vyhodnocení

13.4.2006, Karel Polívka, soutěž
Soutěž s RIDEA distribution - vyhodnocení
Cenou v této soutěži je zástupce high-endové produktové řady základních desek DFI - LANParty. Konkrétně se jedná o model DFI LANParty UT nF4 SLI-DR Venus z limitované série, kterých bylo při příležitosti 25. výročí od založení společnosti...
Cenou v této soutěži je zástupce high-endové produktové řady základních desek DFI - LANParty. Konkrétně se jedná o model DFI LANParty UT nF4 SLI-DR Venus z limitované série, kterých bylo při příležitosti 25. výročí od založení společnosti DFI celkově vyrobeno pouze 1000 kusů.



Soutěž se sestávala jako vždy z 10 vědomostních otázek, jejichž výskyt se na našich stránkách datoval k pracovním dnům v období od 29.3.2006 do 11.4.2006. Byla zde ovšem oproti dřívějším soutěžím jedna změna, která se týkala podmínky pro postup do slosování. Protože je cenou exkluzivní záležitost, tak do slosování postoupili pouze ti, kdo odpověděli správně na více než 7 otázek z celkového počtu deseti (tedy 8, 9 nebo 10).

Soutěže se celkem zúčastnilo 1265 čtenářů, z nichž jich do slosování postoupilo 540 (což byli ti, kteří měli více jak 7 správných odpovědí z celkového počtu 10). Provedli jsme seřazení výsledků (od nejvyššího počtu bodů po nejnižší, přičemž se pořadí účastníků se stejným počtem bodů dále řadilo podle abecedního pořadí jejich e-mailové adresy) a následně jsme výherce vybrali pomocí generátoru náhodných čísel na Random.org (vybírá náhodná čísla na základě atmosferického šumu).

Cenu získává: Jan Görig, gratulujeme!

Současně se zveřejněním této zprávy byl výherci zaslán informativní mail, na základě jehož odezvy mu bude cena zaslána. Všem ostatním děkujeme za účast a doufáme, že i příště zkusí své štěstí.

Předem oznamuji, že v průběhu tohoto měsíce odstartuje další expertiáda. Partnerem v této soutěži bude firma JSComputers. Detaily zatím nebudu zveřejňovat - stane se tak na začátku příštího týdne.
reklama