Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Společnosti LG Electronics a Yahoo! uzavřely strategické mobilní partnerství

23.2.2007, Marek Štelčík, aktualita
Společnosti LG Electronics a Yahoo! uzavřely strategické mobilní partnerství
Společnost LG Electronics, známu výrobce telefonů, elektroniky a příslušenství, a jedna z největších internetových společností na světě společnost Yahoo! oznámily vznik nového strategického globálního partnerství, v jehož rámci se služby...
Společnost LG Electronics, známu výrobce telefonů, elektroniky a příslušenství, a jedna z největších internetových společností na světě společnost Yahoo! oznámily vznik nového strategického globálního partnerství, v jehož rámci se služby Yahoo! stanou součástí desítek milionů mobilních telefonů LG ve více než 70 zemích světa. V průběhu roku 2007 napojí LG služby Yahoo!, mězi něž patří Yahoo! Go for Mobile 2.0, Yahoo! Mail a Yahoo! Messenger, na širokou řadu svých mobilních telefonů.


K dispozici bude rovněž nedávno vzniklý vyhledávač Yahoo! oneSearch. Paul Bae, viceprezident Product Planning Teamu ze společnosti LG Electronics Mobile Communications Company to komentoval se slovy, že společnost chce svým zákazníkům nabídnout větší požitek z internetu na mobilních telefonech a usnadní jim spojení s tím, co je pro ně na cestách důležité.


Prostřednictvím tohoto nového partnerství se obě společnosti zaměří na posílení svého postavení v mobilním průmyslu. Mobilní telefony LG se službami Yahoo! budou spotřebitelům dostupné jak přes mobilní operátory, tak přes přímé distribuční kanály. Kromě toho obě společnosti prověří možnost rozšíření služeb Yahoo! na další elektronická zařízení spojená s produkty LG.

Zdroj: LG