reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SteelSeries přináší novinky ve spolupráci s eSports týmem Evil Geniuses

8.5.2017, Jáchym Šlik, aktualita
SteelSeries přináší novinky ve spolupráci s eSports týmem Evil Geniuses
Výrobce herních periferií SteelSeries spojil své síly s jedním z nejznámějších profesionálních herních týmů Evil Geniuses. Výsledkem je nová řada produktů, která zahrnuje myš, mechanickou klávesnici, sluchátka nebo podložku.
Není nic zvláštního, že výrobci herních periferií aktivně spolupracují s profesionálními hráči. Americká společnost SteelSerie spojila své síly s eSports týmem Evil Geniuses, který posbíral na turnajích více finančních odměn než jakákoliv konkurence. Už několik let hráči testují produkty od SteelSeries a nyní výrobce představil dokonce vlastní řadu herních periferií s logem Evil Geniuses.





SteelSeries Rival 300 edice Evil Geniuses je postavena na základech oblíbené herní myši Rival 300. Vyznačuje se ergonomickým tvarem přizpůsobeným pro praváky, matným tělem v tmavě modré barvě a hmotností 130 g. Ve výbavě nalezneme spínače s životností 30 milionů kliknutí, optický senzor Pixart PMW3310, šest programovatelných tlačítek a přizpůsobitelné RGB podsvícení. Na trhu se objeví s cenovkou 80 eur, v přepočtu něco málo přes 2 100 Kč.





Mechanická klávesnice SteelSeries Apex M500 edice Evil Geniuses se rovněž chlubí tmavě modrým barevným provedením, které je doplněno o bílé LED podsvícení s volbou několika efektů a čtyř úrovní jasu. Podle výrobce je klávesnice zhotovena z kvalitního pevného plastu a kovového vyztužení, takže vydrží i hrubší zacházení. Využity jsou spínače Cherry MX Red, které se vyznačují aktivační dráhou 2 mm a celkovou hloubku stisku 4 mm, ke stisknutí je potřeba aktivační síla 45 g. Životnost je odhadována až na 50 milionů úhozů. Samozřejmostí je anti-ghosting, a to s podporou až 107 stisknutých kláves naráz. Klávesnice bude stát 120 eur, tedy asi 3 200 Kč.





Dalším novým produktem je podložka pod myš SteelSeries QcK+ edice Evil Geniuses, která nabízí dostatečné rozměry (450 x 400 mm) a ideální tloušťku 4 mm. Zatímco horní část je vybavena povrchem s minimálním třením a obrovským logem Evil Geniuses, zespodu je opatřena protiskluzovou gumou. V prodeji bude za 20 eur, v přepočtu přibližně 530 Kč. Vlastníci sluchátek SteelSeries Arctis 3 a Arctis 5 si mohou svá sluchátka personalizovat pomocí tzv. headbandu (krytu hlavového mostu) s motivem Evil Geniuses. Zaplatí za něj 15 eur, to znamená rovných 400 Kč.





Zdroj: Tisková zpráva SteelSeries
reklama