reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

SteelSeries Rival 100: levná a výkonná herní myš?

14.10.2015, Jan Vítek, aktualita
SteelSeries Rival 100: levná a výkonná herní myš?
Společnost SteelSeries si připravila herní myš s označením Rival 100, kterou řadí do sektoru entry level a uvádí, že má nabídnout bezkonkurenční výkon i cenu. Co to tedy v překladu znamená?
Pokud očekáváte myš v ceně pár stovek, budete zklamáni, protože tato myš se bude prodávat za 40 dolarů a stejnou částu v eurech, tedy nějakých 1100 Kč. To tedy v žádném případě nezapadá do představy levné herní myši, ale pojďme dále. SteelSeries Rival 100 je vybavena optickým senzorem PixArt, má RGB podsvícení a nabídne svých šest tlačítek.





Cílem firmy SteelSeries tedy bylo dle slov jejího šéfa vyvinout myš, která za svou cenu nabídne daleko více než jiné modely a dále se ohání procenty. Rival 100 je prý při sledování povrchu o 40 procent přesnější a o 33 procent "rychlejší" tedy schopna sledovat rychlé pohyby, a to v porovnání s nejbližší konkurencí. Co se týče podsvícení, pak dle fotografií jde o logo a boky kolečka, která můžeme díky Prism RGB nechat rozsvítit libovolnou barvou.





Spínače pod tlačítky této myší mají vydržet 30 milionů stisků a je možné měnit jejich funkce, stejně jako nastavit parametry senzoru. Jde optický PixArt 3059-SS, který nabídne 8 úrovní rozlišení až k maximálním 4000 dpi, schopnost sledovat povrch rychlostí až 143 palců za sekundu a maximální akcelerace je 20 G. Pro nastavení myši poslouží GameSense.

SteelSeries Rival 100 je už nyní k dispozici přímo na stránkách výrobce, ale na našem trhu ji zatím nenajdeme.

Zdroj: Hexus.net
reklama