reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Také MSI prezentovalo své desky pro Haswell

3.6.2013, Jan Vítek, aktualita
Také MSI prezentovalo své desky pro Haswell
Vedle společnosti Gigabyte představilo i MSI své nové základní desky vybavené čipovými sadami Intel 8 Series. Určené jsou pro procesory Haswell a na výběr bude podobně jako u Gigabytu mezi řadou různých modelů. Jednak tu bude série GAMING,...
Vedle společnosti Gigabyte představilo i MSI své nové základní desky vybavené čipovými sadami Intel 8 Series. Určené jsou pro procesory Haswell a na výběr bude podobně jako u Gigabytu mezi řadou různých modelů.





Jednak tu bude série GAMING, do níž se zařazuje již zmíněná Z87-GD65 GAMING, jež již stihla získat ocenění Computex 2013 Best Choice Golden Award a snaží se potenciální zákazníky zaujmout především síťovým řešením E2205 Game Networking a také funkcemi pro přetaktování, které se však od modelu podobného ražení očekávají automaticky.





Nicméně přímo pro přetaktování jsou určeny desky ze zbrusu nové série Overclock, a to modely Z87 XPOWER, Z87 MPOWER MAX a Z87 MPOWER. První zmíněná má přitom 32fázové napájení a podporuje zapojení až čtyř karet NVIDIA či AMD (SLI a CrossFire). Z87 MPOWER MAX a Z87 MPOWER mají mít za sebou náročné zátěžové testy, takže slibují vysokou stabilitu pro taktovací pokusy a také nabídnou software Extreme Tuning Utility vyvinutou společně s Intelem, která má dodat další nástroje pro ladění výkonu.

Stejně jako Gigabyte přišel s novou verzí Ultra Durable, tak MSI představuje třídu komponent Military Class IV, jež prý měly projít všemi sedmi testy MIL-STD-810G. Krom toho nebude chybět OC Genie ve verzi 4, stejně jako Click BIOS 4 a celý Control Center pro monitorování systému i jeho ladění či ovládání na dálku.

Zdroj: techPowerUp
reklama