reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermalright připravuje nový výkonný chladič grafických karet T-Rad2

2.7.2008, Jan Vítek, aktualita
Thermalright připravuje nový výkonný chladič grafických karet T-Rad2
Společnost Thermalright si tentokrát vzala nejspíše na mušku výborný chladič Arctic Cooling Accelero Xtreme a zveřejnila na svých stránkách, že připravuje nový chladič T-Rad2. Ten si leccos půjčuje právě z návrhu Accelera Xtreme, a tak zde...
Společnost Thermalright si tentokrát vzala nejspíše na mušku výborný chladič Arctic Cooling Accelero Xtreme a zveřejnila na svých stránkách, že připravuje nový chladič T-Rad2. Ten si leccos půjčuje právě z návrhu Accelera Xtreme, a tak zde můžeme vidět množství heatpipe, které souběžně s kartou protínají desítky naskládaných hliníkových žeber. Chladič je tedy velmi rozměrný a pohodlně se na něj vejdou vedle sebe dva 92mm ventílátory, které, jak je u této firmy zvykem, si budeme asi muset dokoupit sami.



Thermalright slibuje střídmou hmotnost 360 g a nízkou výšku chladiče, která má být 25 mm. Hlavní rozměry pak jsou 228 x 104 mm, díky čemuž chladič pojme dva 92mm nebo jeden 120mm ventilátor. K rozvodu tepla pak použije hliníkovou základnu a z ní výcházející šest poniklovaných heatpipe. Kompatibilita bude zaručena s kartami GeForce řady 9000 a ATI Radeon HD 3000 a my doufejme, že se podpora rozšíří i na karty GeForce GTX 200 a Radeon HD 4800, jinak by tento chladič přišel s křížkem po funuse. Thermalright bude ale své seznamy kompatibilních karet jistě aktualizovat (GeForce, Radeon)

Zdroj: Thermalright
reklama