reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Thermaltake představil skříň Armor A30i typu kostka

27.9.2013, Jan Vítek, aktualita
Thermaltake představil skříň Armor A30i typu kostka
Thermaltake zařadil do své nabídky novou počítačovou skříň Armor A30i, jež staví na původním modelu Armor A30 představeném již před třemi lety. Není tedy divu, že si jsou obě skříně velmi podobné, ovšem nový model by měl jít s dobou a nabídnout...
Thermaltake zařadil do své nabídky novou počítačovou skříň Armor A30i, jež staví na původním modelu Armor A30 představeném již před třemi lety. Není tedy divu, že si jsou obě skříně velmi podobné, ovšem nový model by měl jít s dobou a nabídnout vhodné vlastnosti, takže co tu máme?





Rozměry skříně jsou 291 x 456 x 266 mm a hmotnost 5,9 kg. Díky třem odnímatelným panelům budeme mít do ní dobrý přístup zleva, zprava i seshora, přičemž tu je dokonce i vysunovatelný tray pro základní desku, takže s instalací by opravdu neměl být žádný problém, pokud se doskříně tedy vejde potřebný hardware.





Pro ten má tato skříň připravený zmíněný tray s místem pro desky Micro-ATX či Mini-ITX, pak je tu rovněž odnímatelná pozice pro napájecí zdroj, odšroubovat můžeme také klec pro dvě 5,25" zařízení, dva 2,5" SSD a jedno 3,5"/2,5" zařízení a nakonec si uvnitř našla místo i samostatná šachta pro dva pevné disky či SSD.

Chlazení zajistí 200mm ventilátor nahoře, 90mm vepředu a dva 60mm vzadu. Přední panel obsahuje dva porty USB 3.0 a HD audio. Armor A30i bude k dispozici ve dvou barevných provedeních, jaké vidíte na fotografiích. Cena nebyla oznámena, ale měla by být podobná jako u modelu A30, jehož cena u nás začíná na 2200 Kč s daní.

Zdroj: TZ Thermaltake
reklama