reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Tipy na vánoční dárky Světa hardware

18.12.2008, Petr Štefek, aktualita
Tipy na vánoční dárky Světa hardware
V našem dnešním článku se podíváme na pár zajímavých tipů pod vánoční stromeček. Pokud tedy ještě dárky nemáte a rádi byste udělali radost někomu blízkému nebo sami sobě, tak neváhejte prolistovat pár stran zajímavých produktů.

World of Warcraft: Wrath of the Lich King




World of Warcraft mánie pokračuje stále dál a jeho svět jako jeden z mála MMORPG světů opravdu funguje (žije) a pokud si nedáte pozor, tak vás zcela a snadno pohltí, což dokazuje téměř 11 miliónů hráčů po celém světě. WoW je pro Blizzard zlatý důl, a proto vývojové týmy nespaly a přinesly nám za těch pár let již dva datadisky. Že u Blizzardů umí, dokazuje i poslední Wrath of the Lich King, který nás zavede na kontinent Northrend, kde se po důkladné přípravě podíváte na zoubek samotnému padlému palladinovi Arthasovi s runovým mečem Frostmournem, který z vašeho raidu udělá velmi rád fašírku. Jednoznačně hra číslo jedna letošních Vánoc.

Grand Theft Auto IV




Liberty City vás vítá s otevřenou náručí v novém díle GTA, kde si tentokráte užijete spoustu volnosti a hlavně pořádnou porci akce. Na vlastní kůži si odzkoušíte „americký sen“ a rádi se pak půjdete projít po ulicích našich „všedních“ měst a nejmenšího velkoměsta. Pokračování série GTA je pořádně náročné na hardware, takže nezapomeňte zjistit, zda vám hra na vašem stroji půjde rozumně hrát. Hru zakoupíte všude a její cena se pohybuje okolo 1200 korun.


Prince of Persia




Nový díl Prince je naší divokou kartou, jelikož jsme ji ještě neměli šanci hrát. Předchozí dva díly byla zábavné zpestření jinak nudných vod akčních bojůvek, takže nový díl rozhodně vyzkoušejte. Na jeho vývoji se pracovalo téměř tři roky, a tak by v tom byl čert, aby se nový díl nepovedl autorům stejně jako díly předchozí. Změnami prošla grafika i bojový systém a nově bychom se mohli dočkat i vyspělé umělé inteligence, která nám nic nedaruje zadarmo.
reklama