reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

TomTom uvádí novou řadu navigací Start 20

17.5.2011, Jan Vítek, aktualita
TomTom uvádí novou řadu navigací Start 20
Společnost TomTom si připravila novou řadu stylových navigací Start 20 do automobilů, které nabídnou oproti starším modelům větší obrazovku a bohatší mapy pro přesnější navádění. Krom toho se v nich usadil také nový operační systém. Zvolit...
Společnost TomTom si připravila novou řadu stylových navigací Start 20 do automobilů, které nabídnou oproti starším modelům větší obrazovku a bohatší mapy pro přesnější navádění. Krom toho se v nich usadil také nový operační systém.



Zvolit si budeme moci mezi modely se 4,3" a 5" displejem, které nabídnou integrovaný otočný držák pro připevnění na palubní desku automobilů, automatické převrácení obrazu podle orientace a předinstalované mapy obsahují o dva miliony kilometrů silnic včetně venkovských cest.

Dále TomTom slibuje vylepšenou grafiku zastavěných ploch, vodních toků, nádrží, lesů, pak dvojnásobný počet bodů zájmu (POI) s detailnějšími informacemi (otevírací doby, tel. čísla), podporu technologie IQ Routes s přesnějšími odhady dob příjezdu nebo také databází silničních radarů. Řidičům také pomůže parkovací asistent vyhledávající nejbližší parkoviště, navádění jízdními pruhy pro bezpečné nalezení odbočky, funkce časté destinace nebo online aplikace MyTomTom pro jednoduché aktualizace softwaru a map.

Nakonec TomTom zmiňuje slot pro karty microSD pro přístup k "bohatšímu obsahu", což bude spuštěno softwarovou aktualizací plánovanou na léto. K dispozici budou tři verze:

TomTom Start 20 Regional - mapa střední a východní Evropy, 4,3" obrazovka, cena 3290 Kč
TomTom Start 20 Europe - mapa Evropy, 4,3" obrazovka, cena 3790 Kč
TomTom Start 25 Europe Traffic - mapa Evropy, přijímač dopravních informací (RDS-TMC), 5" obrazovka, cena 4490 Kč

Zdroj: TZ TomTom
reklama