reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Transcend uvádí sportovní MP3 přehrávač do nepohody

23.4.2013, Jan Vítek, aktualita
Transcend uvádí sportovní MP3 přehrávač do nepohody
Společnost Transcend se pochlubila svým novým MP3 přehrávačem MP350, který je určen pro aktivní jedince. Ti si jej budou moci brát s sebou při sportování, přičemž se bude hodit, že povrch přehrávače je vodě odolný, díky klipsu se dá připevnit...
Společnost Transcend se pochlubila svým novým MP3 přehrávačem MP350, který je určen pro aktivní jedince. Ti si jej budou moci brát s sebou při sportování, přičemž se bude hodit, že povrch přehrávače je vodě odolný, díky klipsu se dá připevnit k oděvu a také tu je displej typu OLED, jenž má být dobře viditelný i na přímém slunci.





Krom toho nám MP350 nabídne také dodatečné "fitness" funkce, takže poté, co si zvolíte typ aktivity a tréninkový cíl, vám nastaví celkovou dobu cvičení či popřípadě množství kalorií, které hodláte spálit. Výsledné údaje lze uložit pro pozdější porovnání.

Přehrávač podporuje formáty MP3, WAV a WMA, takže v tomto ohledu nejde o vyčerpávající nabídku. Krom toho má ale ekvalizér se šesti přednastavenými režimy či možností vlastního nastavení, dále tu je FM rádio, rozhraní micro USB a Mass Storage, přičemž na vnitřní paměť lze ukládat také zvuk díky funkci diktafonu. Nakonec můžeme zmínit, že jediným nabízeným modelem je 8GB MP350, jehož cena činí 990 Kč s daní a záruka dva roky.


ModelMP350
Hmotnost [g]22
Rozměry [mm]67x 26,5 x 11,7
Konektivitamicro USB
Kapacita8 GB
Podporované formátyMP3, WMA, WAV
Poměr signálu a šumu (SNR)≥ 90 db
Typ displeje OLED
Rozlišení displeje128 x 32
Ostatní- lithium polymerová baterie (výdrž cca 12 hodin)
- vestavěný mikrofon


Zdroj: TZ Transcend
reklama