reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Treo Ace/650 - První informace a fotografie!

27.8.2004, Petr Hájek, článek
Treo Ace/650 - První informace a fotografie!
Po mnoha týdnech doufání a očekávání se konečně objevují další detaily a informace o nástupci Palm OS komunikátoru Treo 600, modelu palmOne Treo 650 označovaném také jako Treo Ace. Vedle pravděpodobných technických parametrů se dnes podíváme i na desítku kvalitních fotografií.
Tak tu jej máme, nové Treo. A nebude se jmenovat Treo 610, ale Treo 650. Dle zatím dostupných informací, doposud samozřejmě nepotvrzených z oficiálních zdrojů, nabídne palmOne Treo 650 procesor z rodiny Intel PXA27x taktovaný na 312 MHz (tedy nejslabší varianta Bulverde), 32 MB RAM a HiRes displej rozlišení 320 x 320 pixelů. Komunikátoru nechybí samostatná tlačítka pro přijetí a ukončení hovoru, ani vestavěný 1,3 Mpix digitál (půjde zachytávat video) a 100 % bude i Bluetooth (viz fotografie níže s vyfocenou ikonkou).

Vypadá to, že se u novinky dočkáme vyměnitelného akumulátoru, možnosti fotit sám sebe v portrétovém módu, většího reproduktoru, SD/MMC slotu a patrně také podpory vysílačkově-přepínacích rozprav s Push to Talk funkcí. Údajně byly vyměněny LEDky podsvěcující displej, takže se prý můžeme těšit i na mnohem jasnější podsvícení. Co se týče RAM a dostupnosti Wi-Fi, zatím nejsou známy žádné další detaily, každopádně palmOne Treo 650 by mělo být pěknou odpovědí na nejčastější stížnosti majitelů Trea 600.

Ač ještě komunikátor palmOne Treo 650 ani nebyl potvrzen, již se vyrojily i nějaké ty mušky. Majitele původního Trea toužícího po upgradu asi nepotěší zjištění, že žádné příslušenství nebude zpětně kompatibilní. Audio jack byl přesunut možná nepříliš šťastně na spodní stranu a Treo nám patrně díky vyměnitelné baterii o pár milimetrů ztučnělo.


Treo 650

Treo 650


Treo 650


Treo 650


Treo 650


Treo 650


Treo 650


Treo 650


Treo 650


Treo 650


Zdroj: bargainPDA
reklama