reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Třetí Mafia je za rohem, co budeme potřebovat?

13.9.2016, Jan Vítek, aktualita
Třetí Mafia je za rohem, co budeme potřebovat?
Očekávanou hru Mafia III už nevyvíjí české studio 2K Czech, ale nové kalifornské Hangar 13 a i proto panuje nejistota, jak to nakonec dopadne. To poznáme již 7. října, kdy tato hra přijde na trh pro PC i konzole.
Mafia III navazuje na první a druhý díl, ale již je vyvíjena ve studiu Hangar 13 pod taktovkou 2K Games. Už dlouho víme, že tento titul stejně jako řada dalších bude ihned k dispozici i ve speciálních verzích, a to třeba jako Deluxe Edition, která bude zahrovat celý Season Pass s plánovanými DLC, a to za 80 dolarů. K dispozici bude také jistý Family Kick-Back pro ty, kteří si hru předplatí. Získají díky tomu tři další vozy a stejný počet zbraní. Můžeme se tak právěm obávat toho, jaké další prvky navržené k tahání peněz z našich kapes si tvůrci připravili. Však zákazníci už začínají být alergičtí na to, že i AAA tituly prodávané za plnou cenu jsou doplněny o mikrotransakce a už od začátku je nabízen rozšiřující obsah. Zářným příkladem z poslední doby je Deus Ex: Mankind Divided a můžeme očekávat, že dříve nebo později pohár přeteče a záležet bude především na tom, kam až herní vývojáři a distributoři zajdou. Vše závisí na zákaznících a na tom, co ještě dokáží akceptovat a vypadá to, že už toho začínají mít pomalu dost.





Věnujme se ovšem chystanému třetímu dílu Mafie, který nás v historii Spojených států posune opět dále, a to do období války ve Vietnamu. Opět půjde o válečného veterána, který se vrátí domů a bude ve svém městě bojovat o své místo na výsluní. Nyní už byly zveřejněny konkrétní požadavky na hardware, které nejsou příliš krvavé. Minimální specifikace hovoří o procesoru Core i5-2500K (3,3 GHz) či AMD FX-8120 (3,1 GHz), 6 GB operační paměti, Nvidia GeForce GTX 660 či AMD Radeon HD 7870, 50 GB na disku a OS Windows 7 v 64bitové verzi.


Doporučená konfigurace by měla mít alespoň Intel Core i7-3770 (3,4 GHz), AMD FX-8350 (4 GHz) a ekvivalentní, 8 GB RAM, Nvidia GeForce GTX 970 / GTX 1060 / AMD Radeon R9 290X a ekvivalentní. Zbylé požadavky jsou stejné. Hra přijde na trh ve verzích pro PC, PlayStation 4 a Xbox One.

Zdroj: Tom's Hardware

reklama