reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Ubisoft Connect nahrazuje Uplay i Club na všech platformách

23.10.2020, Jan Vítek, aktualita
Ubisoft Connect nahrazuje Uplay i Club na všech platformách
Společnost Ubisoft se rozhodla spojit svůj obchod Uplay a službu Ubisoft Play pod jediný produkt zvaný Ubisoft Connect. To navíc platí pro všechny herní platformy, a to od včerejšího dne. 
Ubisoft Connect byl označen za nový herní ekosystém pro hry studií Ubisoft napříč všemi platformami, jejichž uživatelé tak budou moci komunikovat i hrát mezi sebou. Jedná se o o službu přístupnou prostřednictvím aplikací pro PC i mobilní zařízení nebo i prostřednictvím samotných her či webu. K využití budeme tak jako pro předchozí služby potřebovat pouze účet (Ubisoft Account).
 
 
Ve všech dnes nabízených i budoucích hrách Ubisoftu budou nabízeny služby Connect jako přehled o statistikách, tabulkách s nejlepšími hráči, odměnách, výzvách, atd. To platí pro tzv. live hry či režimy, jež nejsou určeny pouze jednomu hráči, takže se nedají pozastavit. Zkrátka a dobře pro internetový multiplayer. Plněním výzev pak budeme moci získávat herní měnu či rovnou předměty, což neplatí pro klasický singleplayer. Za jeho hraní ale bude Ubisoft rozdávat body jako kompenzaci pro lidi, kteří hrají jeho hry, ale nemusí soutěžit s ostatními. 
 
 
Získané body je už nyní možné v rámci věrnostního programu směnit za různé herní předměty či slevy na nově kupované hry. Připravena ale bude jistá nová verze tohoto programu, přičemž do ní budou přeneseny již získané body, takže hráči o ně nepřijdou. Stejně tak celý přechod na Ubisoft Connect nemá nijak ovlivnit náš účet z hlediska profilu, přátel, úrovní postav, statistik, apod. 
 
Stránky Ubisoft Connect už fungují, takže můžete případně pokračovat tam.  


reklama