reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně
17.7.2019, Jan Vítek, aktualita
Společnost Ubisoft představila už na E3 svou službu Uplay+, která bude určena výhradně pro PC. Nyní se dozvídáme podrobnosti i o tom, jaké konkrétní hry ze slíbené více než stovky titulů si budeme moci zahrát v rámci předplatného. 
batmaster (699) | 17.7.201916:51
400 Kč za 100 her a jen od jednoho vydavatele? Zdá se mi to moc. Když si budete chtít dát něco od jiné firmy tak dalších 400?

Lepší by bylo něco podobného zřídit pro službu jako Steam, která sdružuje spousty výrobců. A z měsíčního předplatného dát firmě které hry jste hráli podíl. Třeba na denní či týdenní bázi ­(procenta z koláče mínus platba za službu zprostředkovatele­).

14.000.000 uživatelů * 400 = 5.600.000.000 měsíčně. To je cca 67 miliard ročně. To by byl myslím slušný vývar pro všechny. PS a Xbox by si mohli zřídit to samé pro své platformy a je vystaráno.
Odpovědět4  0
DarkRichelieu (1230) | 17.7.201918:03
Velká část je těžká prehistorie, kterou už nejspíš nikdo nehraje, Might and Magic VII například ­(moje srdcovka­) a VEGA VII na to opravdu potřeba není :­)
Ale chápu je, nějak se začít musí. Myslím, že stejně počítá i třeba tolik nenáviděný epic store, a proto tolik tlačí na pilu nalákat co nejvíce lidí. Jednou se pak spustí tyhle předplatné a bude záležet na počtu pravidelných přispěvatelů, aby měli ten koláč peněz co největší. Už to vidím, Battlefield 10 pro předplatitele Platinum EPIC ­(STEAM­) PLAY+, přednostní přístup na servery a můžete hrát o 14dní dříve než hráči s ­"pouhým­" Gold PLAY+ kteří jsou navíc ochuzeni o 4K, úplní zoufalci budou mít jen Klasic PLAY+ s měsíčním zpožděním a jen FullHD zamknuteé na 30FPS :D

Alternativa koupit Battlefield 10 v akci za 99.90 EUR a k tomu zdarma roční předplatné multiplayer.

Hrůza pomyslet co na nás čeká.
Odpovědět3  0
Zajímá Vás tato diskuze? Začněte ji sledovat a když přibude nový komentář, pošleme Vám e-mail.
 
Nový komentář k článku
Pro přidání komentáře se přihlaste (vpravo nahoře). Pokud nemáte profil, zaregistrujte se pro využívání dalších funkcí.