reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

UMAX nabídne nové kamerové servery pro až 48 kamer

10.5.2012, Jan Vítek, aktualita
UMAX nabídne nové kamerové servery pro až 48 kamer
Společnost UMAX se rozhodla rozšířit svou nabídku kamerových serverů o nové rackové modely. K dispozici tak budou verze pro jeden až osm pevných disků s kapacitou až 24 TB. Všechny jsou založeny na procesorech od Intelu a nabídnou různé...
Společnost UMAX se rozhodla rozšířit svou nabídku kamerových serverů o nové rackové modely. K dispozici tak budou verze pro jeden až osm pevných disků s kapacitou až 24 TB. Všechny jsou založeny na procesorech od Intelu a nabídnou různé funkce jako SMS poplach nebo možnost online sledování na chytrých telefonech. Vzhledem ke svému určení k nepřetržitému provozu podporují také UPS a výrobce u nich slibuje nízkou spotřebu i lokalizaci do češtiny.





Nejníže stojí řada VS-20xx Pro pro dva pevné disky (až 6 TB) a až 12 kamer. Založeny jsou na dvoujádrových Intel Atom na 1,66 GHz, dále nesou dva Gb Ethernet porty, podporují RAID (včetně Online RAID capacity expansion), multi-monitoring a řadu dalších funkcí, jako třeba nahrávání ve formátech H.264, MPEG-4, M-JPEG a MxPEG.

VS-40xx Pro mají čtyři diskové pozice (až 12 TB) a podporu 16 kamer a kromě samostatných modelů jsou k dispozici také rackové verze U (prozatím podpora 2TB disků). Další funkce zůstaly stejné, ale navíc je zde možnost sledovat kamery na samostatném displeji bez nutnosti instalace na PC, hledání videí dle datumu, času a událostí.

VS-60xx Pro patří do vyšší střední třídy, mají 6 pozic pro pevné disky (až 18 TB), podporu 20 kamer a nejvyšší řada VS-80xxU-RP Pro má až 8 disků a podporu nahrávání až 48 kanálů. Ta je založena na nejlepším hardwaru ze všech, a sice Core i3-2120 na 3,3 Ghz a 2 GB paměti plus 128 MB flash jako vyrovnávací paměti pro záznamy.

Ceny nových systémů začínají na 24000 Kč a končí na 150000 Kč s DPH.

Zdroj: TZ UMAX
reklama