reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Verbatim uvádí nejen Store ‘n' Go Traveller s USB 3.0

29.7.2011, Jan Vítek, aktualita
Verbatim uvádí nejen Store ‘n' Go Traveller s USB 3.0
Společnost Verbatim v tiskové zprávě ohlásila, že zařadí do nabídky nová LED svítidla, kterými se na našem serveru nezabýváme, ale krom toho představila také nový externí pevný disk Store ‘n' Go Traveller a vedle něj i Executive a Save....
Společnost Verbatim v tiskové zprávě ohlásila, že zařadí do nabídky nová LED svítidla, kterými se na našem serveru nezabýváme, ale krom toho představila také nový externí pevný disk Store ‘n’ Go Traveller a vedle něj i Executive a Save.


Store ‘n’ Go Traveller

Store ‘n’ Go Traveller využívá 2,5" pevný disk s kapacitou 750 GB, k jehož obsahu se dostaneme pomocí vysokorychlostního rozhraní USB 3.0. Samotný externí disk bude také k dostání v černém nebo stříbrném provedení a jeho gumové okraje zajistí zvýšenou odolnost proti nárazům.


Store 'n' Go Executive

Model Store 'n' Go Executive byl představen již dříve jako 750 GB či 500 GB disk vybavený 256bitovým AES šifrováním a elegantním designem. K dostání bude v barvách grafitově šedá, stříbrná a leskle černá a nabídne také dotykové tlačítko pro aktivaci jedné z přednastavených funkcí. Modely Store 'n' Go Save mají zase jako 3,5" disky zaujmout především kapacitou až 3 TB.



Nakonec se Verbatim zmínil o nových trojvrstvých nosičích Blu-ray BD-R XL s kapacitou 100 GB a čtyřnásobnou rychlostí zápisu. Jejich technologie již byla certifikována BDA (Blu-ray Disc Association) a v obchodech bychom je měli najít od 1. čtvrtletí příštího roku.

Zdroj: TZ Verbatim
reklama