reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Vyzkoušejte si Nintendo Switch ještě před uvedením na trh

23.2.2017, Jáchym Šlik, aktualita
Vyzkoušejte si Nintendo Switch ještě před uvedením na trh
Už tuto sobotu se v Praze koná Nintendo Switch pre-launch event, na kterém si budou moci zájemci zdarma vyzkoušet novou herní konzoli na vlastní kůži a dokonce také jednu vyhrát. Akci pořádá oficiální distributor značky Nintendo pro český trh.
Společnost ConQuest Entertainment, která je distributorem produktů značky Nintendo na český a slovenský trh, si pro své fanoušky připravila unikátní příležitost vyzkoušet herní konzoli Nintendo Switch ještě před jejím uvedením na trh. Nintendo Switch pre-launch event se uskuteční 25. února v Kongresovém centru Praha v sále Panorama (1. patro), a to od 9 do 19 hodin. Akce bude přístupná zdarma pro každého, není nutné se nikde předem registrovat. Organizátoři ovšem upozorňují, že kvůli vysokému zájmu mohou vznikat fronty. V současné době jsou na oficiální facebookové události přihlášeny necelé čtyři stovky návštěvníků, ale skutečný počet samozřejmě bude jiný.




Fotografie z přípravy události v Kongresovém centru Praha (Zdroj snímku: Facebook.com/nintendoclubcz)


V den akce bude připraveno třicet zařízení Nintendo Switch, na kterých si budou moci zájemci vyzkoušet hry 1-2-Switch, ARMS, Just Dance 2017, Mario Kart 8 Deluxe, Snipperclips, Splatoon 2, Super Bomberman S a The Legend of Zelda Breath of the Wild. Ten, kdo si zahraje všechny nabízené tituly, navíc může vyhrát jednu herní konzoli. Další soutěž o drobnější ceny s logem Nintenda potom bude připravena pro uživatele Instagramu, kteří publikují fotografii z akce s hashtagem #NintendoSwitchVPraze.

Dodejme, že uvedení konzole Nintendo Switch na český trh je očekáváno začátkem března, značná část internetových prodejců už zahájila možnost předobjednání. Cena byla stanovena 8 990 Kč včetně DPH.

Zdroj: Nintendoshop.cz
reklama