reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Windows 10 Creators Update už je nejspíše připraven, můžete stahovat

29.3.2017, Jan Vítek, aktualita
Windows 10 Creators Update už je nejspíše připraven, můžete stahovat
Až v dubnu má Microsoft přijít s novými Windows 10 Creators Update, ovšem ty si dle všeho můžeme stáhnout už nyní, neboť sestavení 15063 je prý v Microsoftu označováno jako RTM, čili připravené pro vypuštění.
Release to Manufacturing (RTM) značí již hotovou verzi, která se už má jen dostat do distribuce a právě tou je dle více zdrojů oficiálně dostupný Preview Build 15063. Microsoft nám rovněž od včerejšího dne umožňuje si nové sestavení stáhnout také pomocí nástroje Update Assistant, což také naznačuje, že opravdu jde o finální verzi.





Windows 10 Update Assistant nabízí možnost aktualizovat již nainstalovaný systém na nejnovější verzi, což by přesně tak mělo fungovat za několik dní či týdnů, až Microsoft oficiálně představí Creators Update. Nástroj můžete stahovat zde, přičemž potřebujete jeho nejnovější verzi, takže pokud jej již máte stáhnutý třeba od doby upgradu na Anniversary Update, i tak to bude chtít stahovat znovu.

Pokud vám Update Assistant není po chuti, pak si můžete stáhnout rovnou soubory ISO:

Windows 10 Creators Update můžeme považovat za méně významnou aktualizaci v porovnání s takovým Anniversary Update, takže můžeme doufat, že díky tomu se objeví i méně problémů a chyb. Microsoft se v poslední době snažil mezi své Insidery dostat velké množství testovacích sestavení, jejichž přísun však po verzi 15063 již na celý týden ustal. I proto se má za to, že jde o finální verzi, ale to by musel Microsoft ještě potvrdit, což pochopitelně neudělá. A pokud o ni nejde, pak bude připraveno pravděpodobně jen pár vylepšení a ta se mohou spíše než v nových ISO souborech s celkovou instalací distribuovat už jako jednotlivé aktualizace.

Zdroj: wccftech
reklama