reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Xerox ColorQube 8870 - dostupný barevný tisk

6.6.2011, Jan Vítek, aktualita
Xerox ColorQube 8870 - dostupný barevný tisk
Xerox přichází na trh s novou barevnou tiskárnou ColorQube 8870, která využívá technologii tuhého inkoustu a dle tiskové zprávy nabídne možnost barevného tisku za cenu černobílého. Určena je pro podniky všech velikostí a je druhým modelem,...
Xerox přichází na trh s novou barevnou tiskárnou ColorQube 8870, která využívá technologii tuhého inkoustu a dle tiskové zprávy nabídne možnost barevného tisku za cenu černobílého. Určena je pro podniky všech velikostí a je druhým modelem, který spadá do řady ColorQube.



Díky bezkazetovému systému mají tyto tiskárny produkovat o 90 % méně odpadu než barevné laserové tiskárny. Papír na nás bude chrlit rychlostí až 40 stran A4 za minutu a je jedno, zda v barvě, či černobíle. Xerox dále hovoří o kvalitě tisku, která je dle něj samozřejmě vysoká a my k tomu můžeme využívat funkci Color by Words pro definici barevných odstínů slovy, zajištěna je kompatibilita s Adobe Postscript3 a PANTONE a Xerox dále zaručuje, že se jeho pevný inkoust hodí na všechny druhý médií včetně recyklovaného papíru nebo předem zdobeného papíru.

Tiskárna ColorQube 8870 přijde na cenu 47500 Kč bez DPH a slibuje, že oproti konkurenčním řešením nabídne o dvě třetiny nižší provozní náklady a těšit se můžeme také z ekologického provozu. Tiskárna je již v prodeji se zárukou 24 měsíců v místě instalace nebo možností uzavření smlouvy o plném servisním a provozním zabezpečení.

Zdroj: TZ Xerox
reklama