reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Zajímá Vás něco o MSI? Zeptejte se v našem fóru!

7.10.2015, Karel Polívka, aktualita
Zajímá Vás něco o MSI? Zeptejte se v našem fóru!
Ve spolupráci s českým a slovenským zastoupením společnosti MSI jsme vytvořili podpůrné fórum pro jejich produkty, v němž bude na Vaše otázky odpovídat její zástupce. Pokud Vás o produktech MSI něco zajímá, neváhejte o tom do této sekce napsat.
Do sekce můžete psát otázky nebo připomínky (dbejte na výstižné formulace nadpisů) a zástupce MSI v ní bude nejen odpovídat, ale také informovat o jejich novinkách (bez ohledu na to budeme nadále zpracovávat vlastní aktuality o tom nejzajímavějším).





Následuje úvodní oslovení Vás, čtenářů Světa hardware, zástupcem společnosti MSI, který bude v dané sekci odpovídat na Vaše otázky a zároveň v ní působit jako moderátor:



Vítejte v sekci věnované MSI.

Proč zakládat vlastní fórum a přetahovat se o uživatele, když je tu silná čtenářská základna magazínu Svethardware.cz.

Chcete mít přehled o produktových novinkách MSI, být informováni o aktuálně probíhajících akcích nebo najít všechny užitečné odkazy na jednom místě? Jste tu správně. Najdete zde i pokyny, jak postupovat při případné reklamaci produktů MSI, a můžete se obrátit přímo na zaměstnance českého a slovenského zastoupení MSI, kteří se vám budou snažit vyjít maximálně vstříc, poradit a pomoci.

Sekce nemá v úmyslu suplovat online technickou podporu, ale pokud to bude jen trochu v našich možnostech, samozřejmě se na nás můžete obrátit s vašimi dotazy. Budeme si považovat, pokud se zdejší silná komunita odborníků zapojí a bude si pomáhat navzájem.

Veškeré informace a novinky o MSI můžete samozřejmě sledovat také na našich facebookových profilech.

Budeme s těšit na vaše připomínky, návrhy a dotazy.
Tým MSI CZ/SK



Přispívat do této sekce mohou i nepřihlášení, takže pokud se chcete zástupce MSI na něco zeptat nebo mu něco vzkázat, můžete tak učinit i bez registrace. Svou otázku zadejte po kliknutí na tlačítko + Zveřejni nové téma.

V prostředí našeho diskuzního fóra jde v pořadí už o 4. podpůrnou sekci (po Alphacool, Cooler Masteru a Gigabyte) a v jednání jsou další, abyste se mohli ptát přímo odpovědných zástupců výrobců HW na věci, které Vás zajímají. Naše fórum nechť slouží mimo jiné jako platforma pro takovouto komunikaci.
reklama