reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

ZOTAC chystá nové GeForce i pasivně chlazené ZBOX

2.1.2015, Jan Vítek, aktualita
ZOTAC chystá nové GeForce i pasivně chlazené ZBOX
Společnost ZOTAC známe především jako výrobce grafických karet a malých počítačů typu barebone či nettop. A přesně takové produkty si ZOTAC přichystal i pro začátek tohoto roku a my se na ně nyní v krátkosti podíváme.
ZOTAC také dorazí na CES 2015 stejně jako jiné firmy a představí tam jednak své nové karty ZOTAC GeForce GTX 980 a GTX 970, vedle nichž budou ukázány i nové ZBOX pico, herní E-series, pasivně chlazené C-series ataké ZBOX určené pro čtyři monitory.




ZBOX CI321 nano


ZOTAC ZBOX C-series budou obohaceny o nový pasivně chlazený model ZBOX CI321 nano, který využije dvoujádrový procesor Intel, dvě gigabitové LAN, moderní Wi-Fi 802.11ac a připraven bude pro dvoukanálovou RAM. Toto PC je určeno pro běžné využití, čili kancelářské aplikace, Internet, multimédia, apod.




ZBOX EN860


Dále tu máme zbrusu nové modely ZBOX E-series, herní miniPC s podporou NVIDIA G-Sync a rozlišení 4K. Více nám toho ZOTAC o nich zatím neprozradil. Namísto toho zmínil druhou generaci ZOTAC ZBOX pico, které přijdou vybaveny platformami od Intelu i AMD, podporou dvou monitorů, Gb Ethernetem a USB 3.0. Vedle nich se ukáže i mini PC s podporou čtyř displejů nebo ZBOX se dvěma pozicemi pro 2,5" úložné zařízení.





Chystané GeForce GTX 970 přijdou ve dvou exemplářích, které se zaměří především na nadšence, takže můžeme očekávat kvalitní chlazení a případně i zvýšené takty. Vedle nich ZOTAC ukáže hotový casemod využívající grafické karty GeForce GTX 980 AMP! Extreme a GTX 980 AMP! Edition. Na podrobnější informace si počkejme do příštího týdne.

Zdroj: techPowerUp
reklama