reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Akce AMD Raise the Game pokračuje až do prosince

2.10.2020, Jan Vítek, aktualita
Akce AMD Raise the Game pokračuje až do prosince
Společnost AMD se rozhodla prodloužit svou promoakci Raise the Game až do 5. prosince. Jedná se tak o hry zdarma nabízené k novým Radeonům. Můžeme však z toho něco usuzovat o nástupu nových karet?
AMD oficiálně spustilo letošní akci Raise the Game uprostřed července a původně měla platit do 3. října, co se týče možnosti získat kupóny pro nabízené hry. Nově byla prodloužena o více než dva měsíce, a to do 5. prosince, přičemž zákazníci budou moci nabyté kupóny uplatnit nejpozději 9. ledna 2021. 
 
 
Stále ale platí, že zájemci o novou kartu z řad AMD Radeon RX 5000 si mohou rozšířit svou herní knihovnu především o titul Godfall, jehož kopii dostanou ke kartě AMD Radeon RX 5700, RX 5600 i RX 5500, stejně jako k desktopovým či mobilním PC, které je obsahují. Nutné je pochopitelně to, abychom si daný hardware pořídili v obchodě, který s firmou AMD navázal příslušnou spolupráci, což u nás může být Alza, T.S.Bohemia, CZC.cz či AT Computers. Plné znění podmínek akce najdete zde
 
Godfall dostanete ke všem verzím Radeonu RX 5000, ovšem pokud někdo bude chtít i World of Warcraft: Shadowlands, pak tento titul získají jen čerství majitelé karet či PC s kartami AMD Radeon RX 5700 XT, RX 5700 nebo RX 5600 XT.
 
Je ale vhodné upozornit, že Godfall bude k dispozici v případě PC verze exkluzivně na Epic Games Store a expance World of Warcraft: Shadowlands přijde na trh nejdříve v listopadu a dle nejnovějších zpráv možná až v prosinci. 
 
Zdroj: AMD 


reklama