reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

AMD zveřejnilo 9 videí propagujících Ryzen

21.12.2016, Jan Vítek, aktualita
AMD zveřejnilo 9 videí propagujících Ryzen
Ale na to nejdůležitější stále čekáme, a sice na informace o výkonu, ceně a dostupnosti na trhu. Můžeme se však podívat na celkem devět nových videí, s nimiž přišla samotná společnost AMD. Na co se můžeme podívat?
Jedná se stále o dozvuky události AMD New Horizon, na níž byly představeny v akci procesory Ryzen, ale také grafické karty s čipy Vega. Už dříve jsme se mohli podívat na celé hodinové video, které ukazuje nejdůležitější události, jež se staly na akci New Horizon. Jde o následující materiál:


Před několika hodinami také AMD uploadovalo na YouTube nová krátká videa představující procesory Ryzen a věci, které jsou s nimi spojeny. Díky nim se tak můžete v několika minutách dozvědět klíčové informace o novinkách, jako je třeba video encoding Ryzen Handbrake nebo také demo Ryzen Blender. Dále se AMD věnuje schopnostem procesorů Ryzen se vypořádat s VR a smíšenou realityou, jejich použití v pracovních stanicích4K gamingu a obecně eSports. Celý playlist s novými materiály najdete zde.






A nakonec se můžeme podívat na video, v němž AMD ukazuje své nejnovější procesory v akci s nejnovější grafikou, takže nejde o nic jiného než o Ryzen v socketu AM4 a Vega v podobě jedné výkonné sestavy, která slibuje velice slušný výkon.


Mluví se o více než 60 FPS při rozlišení 4K ve hře Star Wars Battlefront Rogue One. AMD tak zařazuje další stupeň ve své marketingové mašině, jejíž aktivita oproti minulým letům citelně vzrostla. Už by ale opravdu bylo na čase, abychom se dozvěděli něco bližšího a hlavně oficiálního o výkonu, cenách a dostupnosti nových produktů, ale to pochopitelně až po Silvestru, neboť již za několik dní se ponoříme do vánoční letargie.

Zdroj: Hexus.net

reklama