reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Batman: Arkham Knight se po 4 měsících úprav vrací na PC

26.10.2015, Jan Vítek, aktualita
Batman: Arkham Knight se po 4 měsících úprav vrací na PC
Prvotní PC verze hry Batman: Arkham Knight, která přišla na trh v letošním létě, byla bez přehánění katastrofa. Hra byla velice zabugovaná a an nejsilnější stroje se nemohly dostat přes limit 30 snímků za sekundu. Nyní už by vše mělo být vyřešeno.
Warner Bros hru Batman: Arkham Knight zakrátko po uvedení stáhli z trhu, neboť byla v podstatě nehratelná. Navíc se ukázalo, že o tom vývojáři moc dobře věděli a stejně se jejich vedení rozhodlo hru vydat a uříznout si pořádnou ostudu. Nakonec musela být hra stažena z nabídky Steamu a zákazníci dostali možnost získat své peníze zpět, ale museli spoléhat na pravidla Steamu. To znamená, že nemohli vlastnit svou kopii déle než dva týdny a hrát ji celkově déle než dvě hodiny. Následně začaly práce na vyřešení všech chyb, které prý již skončily, a hra tak bude opět v nabídce od této středy, 28. října úderem 6. odpolední hodiny.





V uplynulém víkendu se objevila zpráva od vedoucího pracovníka Warner Bros, který na středu ohlásil patch, jenž má PC verzi hry konečně přivést k životu. Jeho součástí bude také obsah, který se mezitím objevil pro konzolové verze hry (tedy až na ten exkluzivní). To znamená, že bude k dispozici třeba Photo Mode, Big Head Mode či Batman: Arkham Asylum Batman Skin. A ti, kteří vlastní Season Pass, budou mít přístup k dalším balíčkům jako Crime Fighter Challenge 1 až 3, Batmobile Race Tracks, Arkham Episodes Story Packs a řadu různých skinů a verzí Batmobilu.


Vedle toho se objevily i nové trailery pro jiné hry, a to konkrétně Deus Ex: Mankind Divided - Adam Jensen 2.0 Trailer přímo ze hry, který ukazuje jistý štít Titan a také nová vylepšení pro zbraně jako Tesla, Nanoblade a jistý PEPS.


Vedle toho tu je také rovněž video ze hry, a to Tom Clancy's The Division. To pochází z verze pro Xbox One a ukazuje různé počasí a jeho efekty renderované v SnowDrop Engine.

Zdroj: Hexus.net

reklama