reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Call of Duty zkusí zaujmout druhou světovou

27.3.2017, Jan Vítek, aktualita
Call of Duty zkusí zaujmout druhou světovou
Call of Duty: Infinite Warfare, nejnovější díl této série, který přišel na trh minulý rok, dostal od hráčů řádně naloženo. Oficiální video s představením hry dostalo tolik palců dolů, že více už dokázal získat jen ten nejtěžší kalibr, a sice Justin Bieber.
Call of Duty: Infinite Warfare nás poprvé zavedl v této sérii do vesmíru a my jsme si mohli zahrát silně arkádovou a předskriptovanou akci, kde se často odehrávalo takové vizuální drama, že jsme přes samé výbuchy, hlavotřas a červený závoj před očima neviděli ani cestu před sebou. Nicméně příznivci série odstartovali všeobecný hate už dlouho před uvedením hry na trh, ale hra se nakonec neprodávala tak špatně. Přece jen investované peníze jsou vidět třeba v angažování známých herců a v celkově slušné grafice, což mnoha lidem stačí ke koupi.





Společnost Activision si tak z palců dolů na YouTube moc nedělala a prostě je přešla, neboť podobnou reakci získala i hra Black Ops II, která se i tak stala nejúspěšnějším titulem vůbec. Nicméně v této době jsou moderní restarty sérií, ať už ty herní nebo filmové a od Infinite Warfare se dále dopředu stejně moc nedá postoupit, a tak už v únoru firma Activision naznačila, že se i série Call of Duty vrátí ke svým kořenům a do středu pozornosti se opět dostane "klasický boj". Něco podobného předvedl loni i Battlefield, ovšem ten se vrátil až do doby 1. světové války, zatímco restart Call of Duty znamená jediné, a to Američany a 2. světovou.





Nové hry série Call of Duty bývají obvykle prezentovány v dubnu či květnu, přičemž nyní už na veřejnost unikly materiály, které naznačují, že přesně to můžeme čekat. Z grafiky obsahující americké vojáky na pláži u protitankového ježka je také patrné, že půjde nejspíše opět o vylodění v Normandii v roce 1944, takže se opět můžeme těšit na postup Francií, možná až do srdce Německa.

Zdroj: Hexus.net
reklama