reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

CM uvádí kombo klávesnice a myši CM Storm Octane

7.10.2014, Jan Vítek, aktualita
CM uvádí kombo klávesnice a myši CM Storm Octane
Cooler Master si připravil malé kombo v podobě herní klávesnice a myši, které dostalo označení CM Storm Octane. Jedná se o nástupce dřívějšího produktu Devastator, který byl dle výrobce velmi úspěšný.
A pokud je CM Storm Octane nástupcem setu CM Storm Devastator, mělo by jít o relativně levný produkt. Však Octane seženeme už od nějakých 750 Kč s daní, což je na herní klávesnici a myš slušná cena. Co nám ovšem nabídne nový set CM Storm Octane?





Co se týče klávesnice, pak ta je pochopitelně klasická hybridní membránová a podsvícená pomocí LED. Uživatel si přitom může vybrat jednu ze sedmi dostupných barev a světlo můžeme nechat prostě zapnuté, nebo může pomalu pulzovat. Myš je také vybavena svými LED se stejnou možností výběru barev, přičemž u ní můžeme nastavit jiný styl než u klávesnice, ale také si je pochopitelně můžeme sladit.





Výbava klávesnice jinak není bohatá. Nabídne klasické rozvržení kláves a pak navíc několik horních tlačítek pro ovládání zvuku (vpravo) a multimédií (vlevo). V případě potřeby můžeme také deaktivovat klávesu Windows a Cooler Master také mluví o anti-ghostingu, respektive 19-key rollover, takže můžeme očekávat správné reakce na stisk několika kláves najednou. Myš je vybavena krom hlavních tlačítek a kolečka také dvojicí postranních tlačítek pro palec a dalšími dvěma na hřbetě nad kolečkem, která poslouží k nastavení DPI senzoru AVAGO 3050. V nabídce jsou čtyři úrovně od 500 do 3500 DPI a tlačítka myši mají vydržet 10 milionů stisků.

To je zatím vše, co nám Cooler Master o tomto produktu prozradil.

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama