reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Corsair Obsidian Series 450D pro výkonné sestavy

26.3.2014, Jan Vítek, aktualita
Corsair Obsidian Series 450D pro výkonné sestavy
Corsair odhalil svou novou počítačovou skříň Obsidian Series 450D, která je určena pro výkonnější počítače a zpravidla pak herní PC. Jedná se o skříň formátu Middle Tower pro základní desky ATX.
Obsidian Series 450D navazuje na předchozí modely své řady a především by pak měla mít blízko k recenzovanému modelu Obsidian Series 350D. Vedle toho je tu ale například i Obsidian Series 250D, jenž je daleko menší a určený pro základní desky formátu Mini-ITX.





Nový Corsair můžeme brát jako klasického zástupce moderních herních skříní, který má řádně perforovaný přední panel se vzhledem broušeného hliníku, nohy, aby mohl zdroj zespodu nabírat vzduch, horní pozici pro radiátor, modulární šachty pro pevné disky či SSD a také velké boční okno.





Za předním panelem jsou dva 140mm ventilátory AF140L, vzadu pak máme jeden 120mm AF120L a co se týče pozic pro radiátory, pak tato skříň dokáže hostit až 360mm model nahoře, 280mm vepředu a 240mm dole.





Pro mechaniky tu máme dvě pozice, pak tu je jedna modulární šachta pro 2,5"/3,5" zařízení a další dvě 2,5" pozice jsou na trayi, jak ukazuje fotografie výše. Dále tu máme sedm záslepek pro karty, dva přední porty USB 3.0, celkově osm ventilátorových pozic a dostatek prostoru pro vedení kabelů za trayem.

Rozměry skříně jsou 494 x 210 x 497 mm, hmotnost 7 kg a doporučená cena je 120 USD s dostupností od dubna, což tedy platí pro americký trh.

Zdroj: TZ Corsair
reklama