reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Duke Nukem 3D oslaví dvacetiny speciální verzí s novou epizodou

5.9.2016, Jan Vítek, aktualita
Duke Nukem 3D oslaví dvacetiny speciální verzí s novou epizodou
Před několika dny se na oficiálních stránkách hry Duke Nukem objevil odpočet, který končil o víkendu a poté se objevil vcelku očekávaný výsledek. Těšit se můžeme na výroční verzi vylepšené hry Duke Nukem 3D od Gearboxu.
Odpočet týkající se oslavení 20 let hry Duke Nukem 3D sliboval, že něco se blíží, přičemž se ihned začalo spekulovat o tom, co to bude. Každého hned napadla výroční verze klasického Duke Nukem 3D a přesně tak to také dopadlo. Pravdu měli také ti, kteří mluvili o vylepšené grafice, neboť nyní si budeme moci namísto 2,5D enginu využívajícího 2D sprity zapnout 'True3D rendering mode', kde jsou veškeré objekty opravdu ve 3D. A to není všechno.





Od 11. října letošního roku tak bude k dispozici hra Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour , která kromě trošku vylepšené grafiky nabídne také osm zcela nových úrovní, jež připravili ti samí lidé, kteří pracovali na originálním titulu. Pak tu bude také i nová hudba rovněž od Lee Jacksona, který ji složil pro původní hru a samotný Duke bude pronášet nové hlášky, jež opět namluví Jon St. John.

Osm nových úrovní bude spadat do taktéž nové epizody pět, a to Alien World Order, kterou připravili Allen Blum III a Richard 'Levelord' Gray. Dočkáme se také nové zbraně INCINERATOR, se kterou budeme moci seškvařit na uhel taktéž nové nepřátele Firefly. Zahrát si budeme moci na PC i s moderními Windows 10 a také na konzolích Xbox One a PlayStation 4.

Duke Nukem 3D: 20th Anniversary World Tour je již nyní k dispozici v předprodeji na Steamu, a to za 20 eur.

Zdroj: Duke Nukem
reklama