reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Elite: Dangerous Guardians jsou k dispozici jako beta

23.9.2016, Jan Vítek, aktualita
Elite: Dangerous Guardians jsou k dispozici jako beta
Frontier Developments si pro nedočkavé vesmírné piloty připravili Elite Dangerous: Horizons Beta Upgrade Pass. Už nyní se tak můžeme podívat na to, co nabídne aktualizace 2.2 - Guardians. Ale nebude to zadarmo.
Elite Dangerous: Horizons Beta Upgrade Pass je prodáván za 7 liber (asi 220 korun) a poskytne nám přístup k betaverzi Guardianů, stejně jako k všem dalším plánovaným uzavřeným betaverzím, jež jsou určeny pro hru Elite Dangerous: Horizons.





Můžeme si tak dříve než neplatící hráči vyzkoušet, jak vypadají přepracované vesmírné stanice, co nabízí nové lodi a zkrátka na všechno to, co jsme pokryli již ve starší aktualitě o verzi 2.2 Guardians. Pochopitelně musíme mít pro vyzkoušení této betaverze zakoupenu jednak základní hru Elite: Dangerous a pak také její rozšíření Horizons. Představuje to přístup ke speciálním betatestovacím serverům, které budou v provozu pouze po dobu testování, takže po vypuštění ostré verze Guardianů budou vypnuty. To znamená, že všechno to, čeho hraním na těchto serverech dosáhnete, bude zapomenuto, takže si tak nelze vytvořit náskok před ostatními. Ve skutečnosti to z hlediska pokroku ve hře můžeme považovat za ztrátu času. A mimochodem jde také o betatest určený pouze pro PC.

S tím jsou spojeny také minimální požadavky na hardware, které zahrnují OS Windows 7 64bit a novější, čtyřjádrový procesor na 2 GHz, GeForce GTX 470 / Radeon 7240HD a ekvivalentní kartu s DirectX 11, 8 GB na disku a dostatečně rychlé internetové připojení. Doporučené specifikace mluví o procesoru úrovně Core i7-3770K, 8 GB RAM, GeForce GTX 770 / Radeon R9 280X a ekvivalentní.

Zdroj: Frontier Developments
reklama