reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

EPIC opět začne nadělovat, chystá si 15 her zdarma

16.12.2020, Jan Vítek, aktualita
EPIC opět začne nadělovat, chystá si 15 her zdarma
Epic Games Store aktuálně nabízí zdarma výtečná RPG Tyranny a Pillars of Eternity, ovšem od zítřejšího dne se chystá spustit vánoční kulomet a každých 24 hodin obnovit nabídku pomocí nového titulu či titulů. 
Epic Games Store tak za 15 dní nabídne celkem 15 her zdarma, čili se můžeme těšit na další vánoční nadílku, která vystřídá stále ještě dostupné tituly Pillars of Eternity a Tyranny. Ty Epic nabízí zdarma v jejich nejlepších verzích, čili Definitive Edition a Gold Edition, což znamená i veškeré expanze. 
 
 
Na přidání každé z 15 her do své knihovny tak budete mít logicky pouze jeden den, přičemž Epic jejich seznam pochopitelně tají, a to včetně úvodního titulu, který bude zpřístupněn zítra v pět odpoledne našeho času. 
 
Epic Games navazují na loňskou vánoční akci, kdy ale šlo "jen" o 12 her během 12 dní. Tehdy přišli s titulem Into the Breach, dále s multiplayerovou akcí TowerFall Ascension, pak nabídl originální střílečku Superhot, kde se čas pohybuje společně s hlavní postavou, následovalo Little Inferno pro virtuální pyromany, opičí Ape Out, plošinkovka Celeste, po ní Totally Accurate Battle Simulator zaměřený na simulaci fyziky, vesmírná rogue honička FTL: Faster Than Light, akční retro RPG Hyper Light Drifter, taktická hra Shadow Tactics: Blades of the Shogun a poté přišla na řadu logická The Talos Principle a nakonec Hello Neighbor.
 
Uvidíme, zda si tentokrát Epic přichystá i nějaké AAA tituly nebo prostě populárnější hry, neboť dříve šlo spíše o menší, i když zajímavé a roztodivné hry. Server SomagNews má jasno a dle jeho seznamu se bude jednat třeba o The Witcher 3, Borderlands 3, Fallout 4, Ghost Recon Breakpoint, Dying Light, Far Cry 5, Monster Hunter Worlds (sic!) a další. K tomu se chce dodat snad jen obligátní: tak určitě.  


reklama