reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Far Cry 6: chystá se červencové odhalení a návrat do tropů?

12.6.2020, Jan Vítek, aktualita
Far Cry 6: chystá se červencové odhalení a návrat do tropů?
Far Cry 6 by měl představovat návrat ke kořenům, čili hru odehrávající se na exotickém ostrově, kde se bude snoubit modrá barva oceánu, zelená vegetace a červená krev. Jak to bude, bychom se měli přesvědčit prý už 12. července.
Už dlouho se mluví o tom, že Far Cry 6 se tentokráte už nebude odehrávat na území Spojených států a že máme očekávat nové umístění, které bude více "exotické". To tedy možná z obecného pohledu, ale na poměry série Far Cry by mohlo jít možná spíše o klasiku, což podporují i fámy o tom, že se vrátí starý známý pán pirátů Vaas. 
 
 
Dle serveru Gamereactor.dk by tak Far Cry 6 měl být odhalen (ne rovnou vypuštěn na trh) už příští měsíc, a to přesně 12. července. Počkat bychom si na ni ale měli až do dalšího roku, kdy už tak bude připravena pro příští generaci konzolí PlayStation 5 a Xbox Series X, takže by se dal očekávat jistý posun v grafickém podání dle toho, co předvádí i jiné next-gen hry. Zvláště pak titul Horizon Forbidden West ukazuje, jakých detailů bychom se mohli na očekávaném exotickém ostrově dočkat. 
 
Oficiálně ale titul Far Cry 6 nebyl ani ohlášen, že se připravuje, a tak nemá ani žádné stanovené datum vypuštění na trh a vše, co se o něm tvrdí, si zatím můžeme řadit do kolonky fám. Informací se ale dosud objevilo už tolik, že o přípravě této hry se obecně nepochybuje. Nově se tak dozvídáme i to, že aktuálně chce Ubisoft tuto hru dostat na trh do konce prvního kvartálu příštího roku, ovšem i kdyby to byla pravda, datum se může kdykoliv změnit. 
 
Je ale pravda, že Ubisoft slíbil vydat pět nových AAA her do konce aktuálního fiskálního roku, který končí právě příští rok v březnu a o čtyřech už víme: Assassin's Creed Valhalla, Watch Dogs Leigon, Gods & Monsters a Rainbow Six Quarantine. Pátým by pak mohl být právě Far Cry 6 a o dalším dílu chystaném na začátek roku 2021 mluvil i Jason Schreier z Bloombergu.
 
Zatím si tak můžeme zapsat datum 12. července a událost Ubisoft Forward začínající v 9 večer našeho času.


reklama