reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Herní mechanická klávesnice CM Storm Trigger-Z na trhu

28.1.2014, Jan Vítek, aktualita
Herní mechanická klávesnice CM Storm Trigger-Z na trhu
Cooler Master přišel na trh s novou herní mechanickou klávesnicí CM Storm Trigger-Z, která navazuje na původní model Trigger. Nová verze nám nabídne paměť pro uložení nastavení, tlačítka Cherry MX a také podsvícení.
Mechanickou klávesnici CM Storm Trigger jsme si již vyzkoušeli v recenzi a je celkem jasné, že model Trigger-Z staví právě na ní. Její tělo vypadá velmi podobně a na první pohled se změnila pouze jeho barva. Povrch také vypadá na to, že byl pogumován. Její rozměry jsou 476 x 253 x 38 mm a hmotnost 1,5 kg.





I zde tak najdeme pět vyhrazených makro kláves M1 až M5, přičemž klávesnice umožní celkově uložit až 75 maker v pěti profilech. Makra tak budeme moci evidentně přiřadit i jiným klávesám. Pro uložení nastavení poslouží palubní paměť s kapacitou 128 kB.





Mezi další funkce patří deaktivace klávesy Windows a sekundární funkce mají všechny klávesy F1 až F12, které mohou posloužit pro nastavení podsvícení, přehrávání multimédií a nastavení zvuku. Dále tu máme 64KRO, čili až 64 kláves, jejichž stisk klávesnice dokáže najednou zaznamenat, pozlacené konektory, kabyl s pletenou bužírkou a červené podsvícení se třemi režimy a pěti úrovněmi svitu. Co se týče tlačítek Cherry MX, pak Trigger-Z bude k dispozici s verzí Cherry MX Brown (bílé podsvícení) a později možná i s Red (červené podsvícení) a Blue (modré podsvícení), což bude tedy záviset i na trhu.

Trigger-Z Gaming Mechanical Keyboard přijde na trh již velmi brzy s doporučenou cenou 119 euro (cca 3300 Kč).

Zdroj: TZ Cooler Master
reklama