reklama
Aktuality  |  Články  |  Recenze
Doporučení  |  Diskuze
Grafické karty a hry  |  Procesory
Storage a RAM
Monitory  |  Ostatní
Akumulátory, EV
Robotika, AI
Průzkum vesmíru
Digimanie  |  TV Freak  |  Svět mobilně

Klávesnice a myš Microsoft Sculpt nyní v jednom balíčku

23.10.2013, Jan Vítek, aktualita
Klávesnice a myš Microsoft Sculpt nyní v jednom balíčku
Společnost Microsoft oznámila, že její klávesnice Sculpt Comfort Keyboard, kterou jsme již měli v recenzi, se nyní prodává v jednom balíčku s myší Sculpt Comfort Mouse. Tu jsme si mimochodem na našem serveru také ukázali podrobněji. Jde...
Společnost Microsoft oznámila, že její klávesnice Sculpt Comfort Keyboard, kterou jsme již měli v recenzi, se nyní prodává v jednom balíčku s myší Sculpt Comfort Mouse. Tu jsme si mimochodem na našem serveru také ukázali podrobněji.





Jde tedy o již delší dobu prodávané periferie, které jsou však nově k dispozici v jednom balíčku s označením Sculpt Comfort Desktop.





Obě periferie jsou určeny především pro operační systém Windows 8, pro nějž nabízí své speciální funkce. Klávesnice má zaujmout ale především svým prohnutým tvarem (Contour Curvbe) a rozděleným mezerníkem, jehož levá strana může posloužit jako Backspace. Microsoft totiž vykoumal, že většina uživatelů použivá pro stisk mezerníku pouze palec pravé ruky, takže levý může posloužit k něčemu jinému.

Sculpt Comfort Mouse je vybavena boční dotykovou plochou pro palec z volitelnými funkcemi a také má čtyřsměrné kolečko a optický senzor BlueTrack s rozlišením 4000 dpi. Doporučená cena celé sady je 1999 Kč s daní, ovšem to asi prodejcům nikdo neřekl, neboť ti jej momentálně nabízejí s cenou i pod 1400 Kč. Koupit celou sadu se tedy vyplatí, neboť klávesnice a myš stojí samotné přinejmenším 1020 a 690 Kč.

Zdroj: TZ Microsoft
reklama